Urmărește emisiunea live


Averea uriașă a lui Prince, pe mâinile unei foste prostituate

Prince
Prince

Moartea superstarului Prince, care s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, în casa sa din Minnesota, este cel mai discutat subiect din presa internațională, care scoate la iveală tot felul de detalii despre el.

Astfel, se pare că cea care ar urma să-i moștenească averea este chiar sora lui, Tyka Nelson.

Tyka Nelson, care și-a vopsit părul mov, probabil,  în memoria fratelui său, a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce pleca tristă de la crematoriu, unde e ținut trupul neînsuflețit al artistului. Însă a refuzat să vorbească cu jurnaliștii și a plecat în trombă cu mașina.

Presa de peste Ocean a început să „vâneze” orice mișcare a acesteia, întrucât ea ar putea să devină moștenitoarea averii uriașe a lui Prince, cât și a drepturilor lui muzicale. Și asta, pentru că dacă artistul nu și-a scris nici un testament, atunci, potrivit legilor statului american Minnesota, uriașa avere a starului, îi va reveni unicei sale surori, Tyka Nelson, în calitate de cea mai apropiată rudă de sânge.

[citeste si]

În ultimii ani, cei doi deveniseră foarte apropiați, mai ales după ce Tyka a reușit să-și rezolve dependența de cocaină. Ea mărturisea la un moment dat că drogurile au împins-o și spre prostituție pentru că nu avea cu ce să-și crească cei doi fii, Sir Montece Laeil Nelson și President LenNard Laeil Nelson.

Potrivit Daily Mirror, averea netă a lui Prince ar fi în prezent de 300 de milioane de dolari, la care se vor adăuga sumele uriașe rezultate din vânzările de produse audio care au explodat efectiv de la moartea artistului, plus suma confidențială pe care artistul a primit-o în momentul în care a semnat un contract de exclusivitate cu casa de producție Tidal. În plus, catalogul muzical al lui Prince ar valora, potrivit fostului manager al artistului, cel puțin 500 de milioane de dolari. Așadar, Tyka ar urma să primească o moștenire în valoare de cel puțin 800.000.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel