Audiție Națională UNATC – ARCUB, ediția a IV-a, ultimele zile pentru înscriere

Mai sunt doar 3 zile și se încheie înscrierile pentru Audiție Națională UNATC – ARCUB, ediția a IV-a!

Audiția Națională se adresează tinerilor actori cu vârsta până în 35 de ani, studenților din ultimul an de studiu (anul III – Licență; anii I și II – Master) și absolvenților Facultăților de Teatru din toată țara. Nu există condiții restrictive referitoare la statutul profesional - angajat, independent etc.

Participanţii trebuie să aibă până în 35 de ani.

Pentru înscrieri participanţii trebuie să trimită până pe data de 8 decembrie, la adresa de e-mail [email protected] următoarele:

• înregistrări audio-video care trebuie să cuprindă: - 7 minute one man show / one woman show la alegere - 3 minute de prezentare a unei aptitudini (dans, voce, jonglerie etc.). Dacă aptitudinile sunt incluse în one man show / one woman show, poate fi trimisă o singură înregistrare cu durata de 10 minute.

• CV

În perioada 9 – 11 decembrie, juriul va selecta înregistrările trimise. Toți cei selectați vor fi anunțați pe data de 12 decembrie și programaţi în zilele de 15, 16 și 17 decembrie pentru a susţine în fața unui juriu final, la UNATC, Sala Ileana Berlogea, one man/one woman show-ul de 7-10 minute trimis la înscriere.

Câștigătorii audiţiei vor face parte din distribuția a două spectacole produse în anul 2017: un musical în regia şi coregrafia lui RĂZVAN MAZILU - la Teatrul Excelsior și un spectacol de teatru în regia lui VLADIMIR ANTON - la Teatrul Bulandra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel