Au apărut primele căști de tip earbud pentru jocuri

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Logitech G a anunțat disponibilitatea locală a căștilor wireless special concepute pentru gaming, care se adaptează oricărei urechi folosind tehnologia patentată Lightform. 

Alimentate de Lightspeed și Bluetooth wireless, Logitech G FITS oferă performanțe audio de calitate pentru jocurile pe PC, Mac, Playstation, Nintendo Switch și dispozitive mobile.

Până la 7 ore timp de ascultare

Logitech G FITS sunt primele căști earbuds care folosesc tehnologia LIGHTSPEED wireless, oferind utilizatorilor conexiune profesionistă, răspuns audio de performanță înaltă, conectivitate puternică și o durată lungă de viață a bateriei. Jucătorii se pot conecta via LIGHTSPEED cu dispozitive de tip PC, MAC, PlayStation5, PlayStation 4, Ninentdo Switch conectat la TV și Android prin UBS-A sau USB-C. Cu până la 7 ore de timp de ascultare și 8 ore adiționale când carcasa este pe modul LIGHTSPEED, utilizatorii se pot juca, asculta muzică sau să se uite la filme toata ziua. Când sunt conectate prin Bluetooth, utilizatorii pot asculta timp de 10 ore și cu încă 12 ore în plus cu ajutorul carcasei.

Se potrivesc perfect în orice ureche

Ca și amprentele degetelor, urechile fiecărei persoane sunt unice. Deoarece majoritatea căștilor in-ear vin în doar câteva dimensiuni generice, este aproape imposibil să găsești o pereche care să se potrivească perfect. Cu tehnologia patentată Lightform gamerii pot obține o potrivire personalizată a căștilor în 60 de secunde. Astfel, se declașează multiple LED-uri incorporate care vor întări capetele umplute cu gel puse pe marginea căștilor, în zona de contur a fiecărei urechi. Acest lucru oferă un plus de confort deoarece căștile nu cad din ureche și blochează zgomotele exterioare pentru ca utilizatorii să aibă o experiență audio de calitate.

Design-ul este disponibil în două culori: alb sau negru. G FITS sunt o opțiune wireless in-ear performantă și inovativă pentru gamerii care pun accent și pe confort atunci când vine vorba de căști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel