Asia Express, 17 noiembrie, AMULETĂ. Eliza Natanticu a renunțat la haine în fața tuturor: Ea acolo s-a gândit să se dezbrace!

Asia Express vine cu noi provocări pentru concurenți.

UPDATE: Lidia și Estera Buble au ajuns primele la Irina Fodor și vor primi un avantaj.

Pe locul doi au ajuns Cuza și Emi.

Pe locul trei au ajuns Mihai și Elwira Petre.

Pe locul patru au fost Cosmin și Eliza Natanticu.

UPDATE: După o noapte cu patru cazări asigurate, vedetele au continuat drumul spre Irina Fodor, dar pe drum au fost nevoite să învețe să-și scrie numele în ebraică. 

Proba i-a dat bătăi de cap lui Cosmin Natanticu, cel care a fost prin cu o copiuță de Irina Fodor.

UPDATE: Mihai Petre și Elwira au câștigat o nouă amuletă

Deși au crezut că vor avea parte de un Joc de Amuletă când ce ajung la Irina Fodor, concurenții au avut parte de o surpriză.

„Știm că trebuie să jucăm ceva, dar nu am înțeles nimic. De obicei te califici la joc și aștepți să începi”, a fost replica lui Mihai Petre, vizibil nedumerit.

În ediția 37 a sezonului 4 din Asia Express, echipele au primit o hartă și noi instrucțiuni pentru următoarele misiuni. Acestea au fost provocate să împacheteze rufe, sau să parcurgă distanțele între steaguri pe bicicletă, pe un drum pietruit.

Cea de-a doua zi din Israel a fost plină cu momente tensionante, probe dificile și emoție. Concurenții au trecut de la agonie la extaz în doar câteva momente și au luptat cu toate armele pentru a se califica la primul Joc de Amuletă din ultima etapă a reality show-ului.

Irina Fodor le-a dat vestea neașteptată că în joc vor intra toate cele patru echipe rămase în competiția de pe Drumul Împăraților. Lidia Buble & Estera, Cosmin & Eliza Natanticu, Mihai Petre & Elwira, Cuza și Emi sunt cei care își vor depăși limitele fizice și psihice într-un nou joc, care le va oferi un avantaj considerabil și 1.000 de euro.

„Sincer, de abia așteptam să se termine ziua asta. Eram terminată fizic, nu mai puteam. A fost prima dată când am plâns din cauza faptului că nu mai puteam”, a dezvăluit Elwira.

UPDATE: Lidia Buble a primit un cadou din partea doamnelor de la spălătorie

Surorile Buble s-au bucurat din plin de compania doamnelor și de conversațiile pe care le-au avut cu ele. Totodată, una dintre angajate s-a hotărât să-i dea Lidiei Buble un cadou care să-i poarte noroc în dragoste pe Drumul Împăraților.

Concurenta a primit un șnur roșu pe care și l-a pus pe mână cu scopul de a-și găsi alesul în Israel.

„Asta este pentru mine?!”, le-a întrebat Lidia Buble.

„Nu vrei să te măriți? Ea e deja măritată. Ești mai fericită decât ea?”, a răspuns femeia.

UPDATE: 

„Doamnele de la spălătorie aveau chef de vorbă!”, a observat Estera.

Lidia Buble și sora ei au început să împacheteze imediat hainele pentru a îndeplini cât mai rapid proba, însă nu au scăpat de întrebările femeilor care le supravegheau. Lidia Buble a zâmbit toată proba și nu a ezitat să facă câteva glume.

„Sunteți măritate?”, a fost prima întrebare care le-a amuzat pe fete.

Lidia Buble nu s-a putut abține de la replicile savuroase și a răspuns imediat: „Doar ea, eu sunt singură!”

Doamnele de la spălătorie le-au ridicat moralul concurentelor și le-au adus zâmbetul pe buze, după ce s-au confruntat cu cea mai dificilă probă din Asia Express, autostopul fără bani.

 

UPDATE: Proba mersului pe bicicletă le-a dat mari bătăi de cap lui Cuza și Emi. 

Emi nu știe să meargă pe bicicletă, lucru care le-a dat un mare dezavantaj ca echipă, dat fiind faptul că erau primii în cursă.

Deși a încercat să găsească o metodă prin care să-l care pe bicicletă și să-l scutească că meargă pe jos, Cuza s-a enervat foarte tare pe colegul său, iar cei doi au ajuns să-ți arunce cuvinte foarte dure.

UPDATE: Vedete au aflat că sunt provocate să meargă cu bicicleta și să împacheteze rufe. Probele au surprins din prima clipă concurenții, care nu se așteptau să se descurce atât de bine, mai ales la împachetatul hainelor.

Cuza s-a arătat cel mai nemulțumit de proba de la spălătorie, însă a dezvăluit că are un motiv întemeiat: „Nu e simplu deloc!”

Odată ajunși la spălătoria de haine, o femeie le-a arătat concurenților tot procesul prin care trebuie să treacă produsele, moment în care Cuza a făcut o declarație neașteptată despre meseria sa dinainte de a fi cunoscut în mediul online.

Cuza a mărturisit că a lucrat într-un magazin de haine în adolescență și că nu îi place deloc să facă acest lucru.

„Eu am lucart în magazine de haine când eram adolescent. Știu cam care este principiul de împachetare, dar nu-mi place deloc”, a spus Cuza.

La scurt timp după ce a vorbit despre job-ul pe care l-a avut în trecut, concurentul a fost apreciat de doamnele de la spălătorie pentru dexteritate și rapiditate. Cuza nu s-a putut abține și le-a întrebat dacă au un salariu bun, iar răspunsul l-a uimit.

UPDATE: În ediția 37 a sezonului 4 din Asia Express, echipele și-au continuat aventura cu gândul să ajungă primii la Irina Fodor. Concurenții au avut responsabilitatea de a convinge localnicii să bea vin și să mănânce o pită, o pâine sub forma unor turte, specifică locului.

După ce au reușit să facă rost de câteva astfel de pâinici, echipele au pornit pe străzi, în căutare de trecătrori dornici să le ajute. Totuși, chiar dacă este vorba despre o gustare oferită în dar, israelienii nu au părut foarte încântați și dornici să coopereze de la început.

Misiunile le-au dat mari bătăi de cap concurenților, care și-au pierdut imediat răbdarea. Totodată, Lidia Buble și Estera au apelat la o strategie pentru a începlini cat mai rapid probele cu vin și pâine.

Acesta a fost momentul în care surorile Buble au fost nevoite să scoată „artileria grea”, ca să fie cât mai convingătoare. Văzând un grup de tineri, Lidia a profitat din plin și i-a abordat în cel mai direct mod posibil. Dornică să îndeplinească misiunea de la Asia Express cât mai repede, concurenta a ajuns chiar să îi „forțeze” să mănânce pita, dându-le să mănânce chiar din mâna ei.

„Hai sa îți dea mama”, i-a spus artista unui localnic, vizibil amuzată de situație.

Tânărul i-a oferit imediat o replică savuroasă, care a făcut-o imediat să zâmbească: „Te iubesc, mama!”

„Te rup pe genunchi dacă nu ai mâncat tot”, a mai spus concurenta.

„În România am fi luat bătaie de nu știu câte ori pentru așa ceva”, a spus Estera despre gestul neașteptat la care au apelat pe Drumul Împăraților.

 

Ediția de aseară, 16 noiembrie 2021, a fost una a provocărilor, dar și a emoțiilor puternice. Vedetele au fost nevoite să se adapteze rapid la o nouă cultură într-un timp scurt, căci doar așa își vor putea păstra locul în competiție. Așa cum era de așteptat, experiențele dure și copleșitoare se vor intensifica în ultima etapă a celui mai dur reality-show.

Diseară, de la 20:30, o nouă ediție Asia Express vine cu noi provocări pentru concurenți. În lupta de calificare pentru amuletă, vedetele vor ajunge la Irina Fodor doar pentru a afla că misiunile nu se termină aici: ”Știm că trebuie să jucăm ceva, dar nu am înțeles nimic. De obicei te califici la joc și aștepți să începi”, va spune Mihai Petre nedumerit.

Echipele vor primi o hartă și noi instrucțiuni de îndeplinit pe Drumul Împăraților din Israel, iar probele îi vor provoca să împacheteze rufe, sau să parcurgă distanțele între steaguri pe bicicletă, pe un drum pietruit: ”Eu nu știu să merg pe bicicletă! Nu am ce să fac! Nu mai puteam de nervi”, va spune Emi tensionat.

Urmează o zi plină de încercări pe Drumul Împăraților, în care emoțiile vedetelor vor trece de la agonie la extaz în doar câteva momente: ”Sincer, de abia așteptam să se termine ziua asta. Eram terminată fizic, nu mai puteam. A fost prima dată când am plâns din cauza faptului că nu mai puteam”, va spune Elwira.

Cum va arăta a doua zi din Israel și ce provocări vor avea de depășit concurenții, telespectatorii vor afla diseară, de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție Asia Express - Drumul Împăraților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel