Arșinel se retrage: Mi-am făcut datoria!

Deşi a renuntat la conducerea Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", actorul Alexandru Arșinel a mărturisit că încă joacă în cinci spectacole. De asemenea, mărturiseşte că îi este tot mai greu fără Stela Popescu.

"Mi-am făcut datoria în cei 20 de ani de directorat şi 60 de ani ca angajat al Teatrului Tănse, o muncă ce mi-a fost răsplătită cu diferite gesturi din partea publicului sau a oficialităţilor. Am zis că e momentul să am curaj să mă retrag în spate şi să las o persoană cu forţe proaspete, cu idei, care este şi o mare personalitate artistică a ţării, a genului să facă un pas în faţă. Am rămas să mai ajut cu un sfat, cu activitatea mea de pe scenă. Joc în cinci spectacole", a declarat Arșinel, într-un interviu pentru România TV.

"Uneori, nevastă-mea reclamă ca Teatrul "Constantin Tănase" mi-a fost prima casă. Face parte din tot ce reprezint eu, şi bun şi rău. Toţi actorii au avut de plătit un bir acestei meserii. Au fost nevoiţi, nu de puține ori,  să renunțe la ceea ce înseamnă viaţa de familie. Teatrul a avut o galerie de actori imenşi", a mai spus actorul.

"Ne este greu fără Stela"

Actorul mărturisește că-i simte lipsa Stelei Popescu, din ce în ce mai tare: "Ne este greu fără Stela. Însă faptul că există cuplul Vasile Muraru - Vali Fătu şi că au apărut câţiva artişti talentaţi, mulţi din generaţia tânără, stâlpii se consolidează'.

"Se spune că, în general, artiştii au zona de tristeţe ceva mai mare şi eu spun că cea mai mare zonă este în comedie. Artiştii de comedie acumulează multe din problemele societăţii şi ei nu au voie să se exteriorizeze. Un actor care prinde un rol dramatic mai poate să plângă, să urle, să îşi exprime supărarea. Artistul de comedie nu poate să se descarce pentru că trebuie să îl facă pe cel din sală să zâmbească", mărturisește Alexandru Arșinel.

Vezi și: ANAF popriri cont. Teodorovici: Lucrurile se vor schimba

Asteroid, amenințare. Când va lovi Pământul. NASA, anunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel