ANAF popriri cont. Teodorovici: Lucrurile se vor schimba

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

ANAF popriri. Eugen Teodorovici a anunțat că Fiscul nu va mai face popriri. Cine se va ocupa.

ANAF popriri. „Am avut o discuţie cu cei de la Transfond, care vor prelua această funcţie de la ANAF, pentru a rezolva situaţia acelor popriri nejustificate, întârzieri şi neplăceri create sau aduse unui contribuabil, din lipsa unui sistem la nivelul ANAF-ului care să evite astfel de situaţii", a spus Teodorovici, potrivit Adevărul.

ANAF popriri. Ministrul Finanţelor a adăugat că sunt mai multe lucruri care trebuie schimbate la ANAF.

ANAF popriri. „Cu noua conducere a ANAF-ului, sper că lucrurile se vor schimba în această direcţie: adică simplificări de forme în ceea ce înseamnă modul în care se lucrează la ANAF, modul de informatizarea", a mai spus ministrul de Finanțe.

ANAF popriri. Compania Transfond

 

ANAF popriri. Transfond este o companie de servicii financiare din România, constituită din 25 de bănci, care deţin 66,67% din acţiuni. Cel mai mare pachet de acţiuni este controlat de Banca Naţională a României (BNR), cu o treime din capital. Societatea a fost înfiinţată în 2000, ca urmare a angajamentelor asumate faţă de Uniunea Europeană în privinţa modernizării infrastructurii financiar-bancare.

ANAF popriri. Transfond este responsabil pentru procesarea plăţilor interbancare din România. Domeniul principal de activitate îl constituie furnizarea de servicii de compensare şi decontare a plăţilor fără numerar în monedă naţională, pentru instituţiile de credit, BNR şi alte instituţii financiare.

Vezi și: Revelionul pe rit vechi. Tradiții și obiceiuri. Ce trebuie să faci să scapi de ghinion

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 13 ianuarie 2019

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23