Arhanghelul care te protejează în funcţie de zodie

Foto Pexels
Foto Pexels

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre arhanghelii care protejează fiecare nativ în parte.

Berbec

Arhanghelul Ariel protejează zodia Berbec. Este asociat cu înțelepciunea, lumina și autoritatea. Amintește Berbecilor să se gândească întotdeauna și la cei apropiați, nu doar la ei. Ariel îi ajută pe oameni să își transforme visele în realitate, să obțină concret anumite beneficii sau bunuri. 

Taur

Chamuel este cel care îl vede pe Dumnezeu. Îi ghidează pe nativii din zodia Taur pe calea bună.

Gemeni

Zadkiel înseamnă dreptatea lui Dumnezeu. Este un înger al compasiunii și al mărinimiei. Gemenii devin foarte empatici când e cineva în suferință. Ne învață și că nicio rugă nu rămâne fără răspuns.

Rac

Este sprijinit de Gabriel. E cel mai receptiv să te scoată din impas, mai ales în situații de criză sau o problemă gravă. Numele lui Gabriel în textele vechi înseamnă Dumnezeu este puterea mea.

Leu

Zodia este ajutată de Rafael. Este cel care ponderează câteodată energia și egoul nativilor Lei. Le temperează voința și îi obligă să se supună unor reguli. Le oferă o mulțime de daruri spirituale, îi ajută să fie generoși și să vină cu acele lucruri plăcute care să le ofere alinare suferințelor prietenilor sau semenilor lor.

Fecioară

Are un arhanghel de forță: Metatron. Învață măsura lucrurilor, ne ajută să creștem, să evoluăm prin fiecare experiență și numai acela care învață permanent este capabil să-și ajute semenii. Nu vă rugați doar atunci când sunteți la ananghie. Este capabil să-și ajute semenii în momente de cumpănă. Fii mulțumit cu ceea ce ai.

Balanţă

Este susținută de Hagiel sau Haniel. Bucuria sau gloria lui Dumnezeu. Personifică starea spirituală de echilibru deplin prin rugăciune și credință. Nativii sunt îndrumați să cântărească lucrurile și să depună efort mare pentru a echilibra situațiile tensionate, pentru a putea evolua lucrurile.

Scorpion

Zodia este protejată de Azrael. Nativii învață de la ei să judece oamenii, să aștepte cursul firesc al faptelor și al timpului și să se bucure de viață acum. Trăiește clipa.

Săgetător

Ocrotită de Uriel. I se spune lumina lui Dumnezeu. Se credea că cei pe care îi ocrotește Uriel au sufletul strălucitor, plin de bucurie și de compasiune. Nativii zodiei trebuie să beneficieze de lumina cunoașterii, sunt spirite libere, curioase, capabile să se înalțe prin spiritualitate.

Capricorn

Este apărat de Mihail. Un înger sfânt și plin de curaj și de înțelepciune, care reprezintă puterea lui Dumnezeu. Este apărător al dreptății, al ordinii și al credinței și îi învață pe cei pe care îi ocrotesc să trăiască drept, oricât de strâmbă ar fi lumea.

Vărsător

Zodia este sprijinită de Arhanghelul Cassiel. Este unul din arhangelii învățători, care urmează destinele muritorilor și îi îndrumă pe un drum de la distanță sau este misiunea lor cea adevărată de a păstori. Nativii învață să beneficieze de fiecare experiență a vieții, de curgerea timpului și înțelepciunea pe care ți-o dă evoluția sufletească și spirituală.

Peşti

Sunt ajutați de Asariel. Este un înger al compasiunii, ajutători și ocrotitori. Învață să fie alături de semenii lor la nevoie și să-i susțină în perioadele grele sau momente de cumpănă, la răscruci de hotărâri, a spus numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel