Apple poate relua vânzările de ceasuri inteligente de vârf, după ce o instanță de apel din SUA a întrerupt miercuri interdicția de import a dispozitivelor

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Apple a depus o cerere de urgență solicitând Curții de Apel a Circuitului Federal al SUA să oprească un ordin din partea Comisiei pentru Comerț Internațional (ITC) din SUA, care a decis că gigantul tehnologic a încălcat brevetele lui Masimo.

Apple a depus o cerere de urgență solicitând Curții de Apel a Circuitului Federal al SUA să oprească un ordin din partea Comisiei pentru Comerț Internațional (ITC) din SUA, care a decis că gigantul tehnologic a încălcat brevetele lui Masimo.

Apple nu a răspuns la un e-mail în care se solicitau comentarii cu privire la decizia instanței. Masimo a refuzat să comenteze.

O decizie finală ar putea costa oricărei companii milioane de dolari și ar putea forța o înțelegere sau un fel de soluție tehnologică din partea Apple, au spus analiștii. În cele din urmă, totuși, orice impact financiar pentru Apple este probabil să fie micșorat de publicitatea proastă pe care o generează procesul, au spus aceștia.

Acțiunile Masimo au scăzut cu aproape 4% în urma deciziei, iar acțiunile Apple au rămas în mare parte neregulate.

ITC a interzis importurile și vânzările de ceasuri Apple cu tehnologie pentru citirea nivelurilor de oxigen din sânge

ITC a interzis importurile și vânzările de ceasuri Apple cu tehnologie pentru citirea nivelurilor de oxigen din sânge. Începând cu modelul din Seria 6 în 2020, Apple a inclus o funcție de pulsoximetru în ceasurile sale inteligente.

„Apple își poate dezvolta cu ușurință propriul software de monitorizare a sângelui, este doar o chestiune de timp... Costurile de dezvoltare a software-ului nu sunt ceva prea îngrijorător pentru o companie la fel de bogată ca Apple”, a declarat Stuart Cole, macroeconomist șef la Equiti Capital.

„Cea mai mare problemă este că acest lucru nu este un PR foarte bun pentru Apple, sugerând că Apple fură tehnologie de la concurenți, mai degrabă decât o dezvoltă pe a ei. Apple luptă în acest proces mai mult cu privirea la ceea ce înseamnă viitorul pentru produsele lor de monitorizare a sănătății, mai degrabă decât pentru acest program specific de monitorizare a oxigenului din sânge”, a spus el.

Într-o hotărâre de patru paragrafe de miercuri, curtea de apel a declarat că va opri interdicția în timp ce ia în considerare moțiunea Apple pentru o pauză pe termen mai lung în timpul procesului de apel. Instanța a dat ITC până pe 10 ianuarie pentru a răspunde cererii Apple, conform Reuters.

CITEȘTE ȘI: Apple depune recurs după ce administrația Biden permite tribunalului comercial american să interzică importurile de ceasuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel