Apple își redeschide fabricile din China. Tim Cook a făcut anunțul

Directorul exectuiv Apple a transmis că fabricile din China ale companiei se vor redeschide.

Directorul executiv Apple, Tim Cook, a transmis că fabricile din China ale companiei se vor redeschide, fiindcă „China începe să țină coronavirusul sub control", conform The Verge. Comentariile lui Cook au venit în timpul unui interviu nedifuzat încă de Fox Business.

„Mi se pare că Chine începe să țină coronavirusul sub control. Adică uitați-vă la cifre, scad zi după zi după zi. Sunt foarte optimist din punctul acesta de vedere", a spus CEO-ul Apple.

Un produs mondial

 (w670)

„Din punct de vedere al aprovizionării, avem producători – știți, iPhone este construit peste tot în lume. Avem componente cheie produse în Statele Unite, avem componente cheie venind din China și așa mai departe", a adăugat succesorul lui Steve Jobs.

„Când te uiți la componentele fabricate în China, am redeschis fabricile, așadar fabricile au trecut prin condițiile redeschiderii. Se vor redeschide. Este un fel de a treia fază a reîntoarcerii la normal. Suntem în faza a treia a ascensiunii", a încheiat Cook interviul previzualizat de Fox Business.

Cook are dreptate, dar este mai degrabă politician

 (w670)

Din punct de vedere tehnic, Tim Cook are dreptate, numărul de cazuri noi de coronavirus încetinește, au transmis autoritățile chineze. Însă, există noi epidemii în alte zone ale lumii, cum ar fi Coreea de Sud, Italia și Iran. Așadar, coronavirusul va avea în continuare efecte economice globale și nu este clar cum epidemia va afecta afacerile, turismul, sănătatea și politica.

Bineînțeles, comentariile lui Cook sunt, cel mai probabil, făcute să readucă încrederea investitorilor că Apple încă este puternic, fiindcă multe companii tehnologice au scăzut pe bursă din cauza îngrijorărilor legate de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel