Aplicația revoluționară Camera de Gardă oferă consultații nelimitate, fără programare

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Cameradegarda.app este prima aplicație în regim de urgență din România și este disponibilă oricui. 

Cu doar 39 de lei pe lună, românii pot avea acces la peste 150 de medici specialiști din 30 de domenii medicale, la un click distanță, prin intermediul aplicaţiei nou lansate Cameradegarda.app. Criza sanitară globală cauzată de pandemia de coronavirus a accelerat modernizarea soluțiilor oferite pe piața medicală din România. Telemedicina este un concept modern, care vine în sprijinul pacienților aflați în căutarea unor soluții optime la problemele de sănătate cu care se confruntă. De aici s-a născut şi aplicaţia pentru mobil care oferă acces pacienţilor la cadre medicale specializate, non stop. Platforma digitală elimină drumurile inutile, de rutină, la doctor şi scuteşte pacientul de cozile interminabile la spital.

Cum funcţionează aplicaţia?

Camera de Gardă oferă posibilitatea oricui de a lua legătura direct și rapid cu medicul de care are nevoie în momentul urgenţei. Este o aplicație ușor de instalat și de folosit, fiind totodată cel mai scurt drum către răspunsurile la diferite probleme de sănătate. A fost creată special pentru a oferi o soluție rapidă la cele mai urgente situații, care pot să apară în orice moment al zilei. Pacienții care au nevoie urgentă de ajutorul unui medic specialist pot suna ori de câte ori consideră că este necesar, fără a se programa în prealabil, iar primul medic care este disponibil în momentul solicitării lor le răspunde prin chat sau apel video. Nu este disponibilă alegerea unui medic anume, dar se poate opta pentru specializarea dorită, în funcție de natura problemei medicale pentru care se solicită intervenţie.

Camera de Gardă pune la dispoziție peste 150 de medici specialiști, din peste 30 de ramuri medicale, care sunt gata oricând să intre în legătură directă cu utilizatorii, prin apel video, pentru a oferi un răspuns personalizat pentru fiecare în parte. Datorită numărului mare de specialiști înscriși pe Camera de gardă timpul de așteptare până la preluarea solicitării este redus semnificativ, indiferent de ora din zi sau din noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel