,,Annabelle 2” vrea din nou să se joace cu mintea spectatorilor

După succesul din 2014, Annabelle vine din nou pe marile ecrane, iar de data aceasta va prezenta publicului chiar începutul poveştii diabolicei păpuși, de la prima ei casă din camera unei fetițe, la prima sa posedare, numai în filmul care va avea premiera din 18 august în toate cinematografele din România.

La câţiva ani după tragica dispariţie a fetiţei lor, un păpuşar şi soţia sa primesc în casă un grup de orfane împreună cu o călugăriţă care le supraveghează. Curând însă fetele devin ţinta infamei păpuşi posedate, Annabelle şi teroarea se dezlănţuie.

(w670)

Sandberg a regizat filmul după scenariul lui Gary Dauberman, care a scris și ,,Annabelle”. În film joacă și Stephanie Sigman (“Spectre”), Talitha Bateman (“Al 5-lea val” și viitorul film “Geostorm”), Lulu Wilson (“Ouija”, “…și ne izbăvește de Cel Rău…”), Philippa Coulthard (“Filosofii”), Grace Fulton (“Badland”), Lou Lou Safran (“Alegerea”), Samara Lee (“Foxcatcher,” “Ultimul vânător de vrăjitoare”) și Tayler Buck în filmul ei de debut, cu Anthony LaPaglia (serialul “Dispăruți fără urmă”) și Miranda Otto (“Homeland: Rețeaua terorii”, Trilogia “Stăpânul inelelor”).

Producătorii executivi ai filmului ,,Annabelle 2” au fost Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter și Hans Ritter.


(w670)


Echipa care a colaborat cu Sandberg din spatele culiselor a fost compusă din cei care au lucrat la filmul ,,Nu stinge lumina”, designerul de producție Jennifer Spence, editorul Michel Allerand, compozitorul Benjamin Wallfisch, împreună cu directorul de imagine Maxime Alexandre (,,De cealaltă parte”) și designerul de costume Leah Butler (,,Activitate paranormală 3 & 4”).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel