Urmărește emisiunea live


Angela Similea, după moartea lui Marcel Dragomir: Te rog să mă ierți

Compozitorul Marcel Dragomir s-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Angela Similea a transmis un mesaj foarte trist după moartea artistului

"V-ați întrebat, vreodată, când se aprind stelele?

Un singur pas și... a plecat! Bunul meu prieten, frate de spirit, Marcel Dragomir, a plecat, risipindu-se în univers, sărăcind Pământul și îmbogățind stelele!  Marcel, ai plecat atât de repede și mult prea departe... Dar, zboară, acum du-te, nu privi înapoi, zboară pe calea Luminii acolo sus, Acasă, de unde ți-a fost dat Harul!

Îți mulțumesc pentru inima ta plină de cântec, din care mi-ai dăruit atât de mult rod, îți mulțumesc pentru spiritul tău îngeresc, pentru căldura ochilor tăi, pentru susținerea totală, pentru frăție!

Și te rog să mă ierți că de la ultima noastră întâlnire pe această lume, atunci când mi-ai arătat muzical că "E frumos la mine-n suflet", nu am finalizat înregistrarea acestei balade. Credeam că avem încă timp!

Timpul... Cu tine am cunoscut timpul maturizării și maturității noastre artistice. Privesc spre cer. Îți caut steaua, în mantia nopții. Și "Mă rog" pentru ca "Lumina vieții" să-ți construiască "Un albastru infinit" către "Poarta clipelor" !

Rămâi! Marcel, tu rămâi! Dragostea cu care ai semănat cântecul în oameni va fi veșnic rodnică! Publicul tău a ales: "Să mori de dragoste rănită" e nestemata ta! V-ați întrebat, vreodată, când se aprind stelele? Când se stinge o lumină pe pământ, se aprinde pe cer o stea! Drum bun, Marcel! În Pace!", a fost mesajul transmis de Angela Similea.

VEZI ȘI: MARCEL DRAGOMIR, compozitor, a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel