Andreea Marin, lovitură de grație dată de fetița ei

Andreea Marin a fost pusă în dificultate de Violeta, fetița ei de doar opt anișori. Micuța a citit un basm și, după aceea, a luat-o la întrebări pe mama sa.

"Puiul meu de om, în această dimineață, cu ochișorii încă închiși și vocea somnoroasă: "Mami, am 3 ghicitori, știi să răspunzi la ele?" Promit să încerc, zâmbind pe sub mustăți, căci nici nu s-a trezit, pare că vine cu ghicitorile dintr-un vis buclucaș.

"Mami, ce e mai bun pe lume?" "Iubirea", zic. "Nu, mami, Dumnezeu!". Fără replică. " Acum, ce aleargă mai iute pe lumea asta?" Răspunsul vine tot de la ea, văzând că ezit: " Nimic nu aleargă așa de iute că gândul. " Ia te uită! Nu apuc să mă minunez, că vine lovitură de grație: "Mami, acum să te văd: ce e mai gras pe lume?" Râd cu poftă, dau un răspuns, firește nepotrivit, cer curioasă răspunsul corect, ea coboară vioaie deodată din pat, se duce la bibliotecă, ia o carte și-mi citește :"Am găsit, asta e, mami: 'Pământul să fie cel mai gras pe lumea asta, că el ne da toate bunătățile pe cari li avem!', ai înțeles, mami?" Am înțeles, să trăiți! Inspirația: "Fata săracului cea isteață", de Petre Ispirescu, din lecturile ei pentru vacanță, cu care se pare că a adormit în gând", a scris Andreea Marin pe Facebook.

VEZI ȘI: Dan Negru, dezvăluire neașteptată despre Andreea Marin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel