Dan Negru, dezvăluire neașteptată despre Andreea Marin

Un ziar online a publicat un articol în care scria că Andreea Marin primea lunar un salariu uriaș, mai precis 64.000 de euro.

Dan Negru crede că nu se poate vorbi despre un venit atât de mare în televiziune. Prezentatorul emisiunii "Next Star" susține că sumele care se învârt în domeniul audiovizualului sunt mult mai mici comparativ cu ce se vehiculează prin presă.

"Sunt dispus oricând să-mi fac publică leafa din televiziune, inclusiv banii câștigați în toți anii trecuți. În toată lumea civilizată a televiziunii starurile îș fac publice câștigurile, doar la noi e brambureala zvonurilor. Citesc că Andreea Marin câștigă 16000 euro pe săptămână de la TVR, dar probabil că asta era suma pentru întreaga producție, nicidecum leafa unui prezentator.

Nu există un astfel de onorariu în televiziunea din România, pe săptămână! Cred ca televiziunea ca breaslă poate intra în normalitate făcând publice lefurile vedetelor. Sunt primul dispus să o facă! Iată lefurile celor mai importanți moderatori europeni. Televiziunile la care lucrează, fie publice, fie comerciale le fac publice. E vremea să o facă și ai noștri... Bruno Vespa- 1,2 milioane pe an, Carlo Conti - 2,3 milioane pe an, Paolo Bonolis- 3,1 milioane pe an șiStephan Raab- 1,6 milioane pe an", a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel