Andreea Marin, ședință foto într-un loc de vis

Andreea Marin, fosta "Zână a Surprizelor", s-a lăsat fotografiată într-o ipostază inedită, într-un loc de vis, spre admirația fanilor săi.

"La Moeciu, in locul de vis numit Centrul Cultural Palamari (www.palamaris.ro), timp de 3 zile copii din toate colturile tarii, castigatori in Caravana Pretuieste Viata au trait, alaturi de parintii lor, momente de care isi vor aminti o viata, negresit!", explică Andreea Marin decorul în care a avut loc ședința inedită.

Citește și Simona Pătruleasa: Nu am cum să fiu prietenă cu Andreea Marin

Fosta vedetă a emisiunii TVR "Surprize, surprize" s-a lăsat fotografiată purtând aripi de înger și înconjurată de mai mulți copii, în cadrul unui eveniment al campaniei "Prețuiește viața", finalizat cu o ședință foto pentru un calendar 2015.  

"Atat de rar mai petrec astazi copiii un timp de calitate cu parintii lor, in natura, construind si invatand impreuna, simtind ca se afla acolo unii pentru altii departe de griji, telefoane, de stres, incat nu cred ca vom uita vreodata minunea pusa la cale de partenerul Fundatiei Pretuieste Viata, Dacia Plant, multumiri cu tot sufletul! Micutii au dormit intr-o casa de la tara autentica, in patuturi parca desprinse din Alba ca Zapada si cei 7 pitici, au facut echipa cu parintii pictand impreuna pe lemn, pe sticla, facand gravura sau bricolaj, culegand plante medicinale in drumetie in saculetii cusuti chiar de ei cu motive populare, cantand in jurul focului de tabara, invatand despre forta binefacatoare a plantelor si hrana sanatoasa. Mancaruri traditionale cu ingrediente naturale, ceaiuri de plante carora le-au inteles rostul, sucuri naturale fara chimicale, coloranti sau zahar, culturile Dacia Plant de plante binefacatoare de la Bod si siropurile naturale pentru copii Ingerasul in dar pentru fiecare , competitii cu premii minunate, cer senin, aer proaspat si verde crud...Si azi, in incheiere, sedinta foto pentru Calendarul Ingerasul 2015 ai caror protagonisti sunt copiii ce au avut sansa acestor zile frumoase la finalul Caravanei Pretuieste Viata. Un vis implinit!", și-a încheiat Andreea Marin postarea care însoțește un mic grupaj de fotografii realizate la Moeciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel