Andreea Marin, despre DIVORȚUL de Stefan Bănică Jr. Vedeta a dat cărțile pe față: N-am GREȘIT. Nu poți trece peste

Foto: Instagram Stefan Banica Jr. / Andreea Marin
Foto: Instagram Stefan Banica Jr. / Andreea Marin

Andreea Marin a dat cărțile pe față în ceea ce privește divorțul de Ștefan Bănică Jr.

La opt ani de la despărțite, Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. și a făcut dezvăluiri legate de căsnicia pe care avut-o cu artistul și a subliniat că despărțirea nu s-a produs din cauza ei.

Andreea Marin a scos la iveală detalii neștiute legate de căsnicia pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au fost împreună o lungă perioadă de timp și chiar dacă mulți credeau că povestea lor va dura o veșnicie, cei doi au decis să-și spună adio în anul 2013, menționând atunci că vor fi în continuare niște părinți responsabil pentru fiica lor, Violeta.

Andreea Marin, despre divorțul de Stefan Bănică Jr

"Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece", a spus Andreea Marin, în cadrul unui podcast.

Andreea Marin a subliniat faptul că divorțul de Ștefan Bănică Jr. nu s-a produs din cauza ei și că ar fi făcut tot ce i-a stat în putere pentru a salva căsnicia.

O declarație făcută de Andreea Marin în 2010, an în care era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr., despre trădarea persoanei iubite, zguduia atunci showbiz-ul românesc. Andreea Marin spunea atunci: "Da, am fost înșelată, mi-am văzut de drum și am realizat că nici măcar nu e un capăt de lume. Nu e o pierdere în final, ci e o binecuvântare să realizezi cine ești, să te valorizezi așa cum meriți". 

Chiar dacă nu e menționat niciodată cine a înșelat-o, la un an de la declarația de mai sus, Lavinia Pîrva era surprinsă de paparazzi intrând în blocul în care Ștefan Bănică Jr. deținea atunci un apartament.

Andreea Marin, înșelată de Ștefan Bănică Jr: Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11!

Recent, într-un interviu pentru emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Marin a fost întrebată dacă a fost trădată de bărbatul iubit și cât de tare doare.

"Pentru mine, trecutul e trecut. Punct! Am încheiat-o cu el! Trecutul nu mai contează pentru mine, trecutul acela pe care nu l-am făcut eu, care nu a depins de mine. Pentru mine contează ceea ce trăiesc astăzi. Pe de altă parte, nu poate să fie comod să te simți înșelat, nici într-o relație de prietenie, nici de căsnicie, de familie... în orice relație faptul că așteptările tale sunt depășite în sens negativ de realitate nu poate fi ceva plăcut!

Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11! Dar, dacă ești un om puternic înțelegi situația, pui fiecare personaj din poveste la locul său și îți vezi de drum. Eu nu văd deloc necesitatea de a dramatiza lucrurile în viață.

Niciun divorț nu este o dramă, este o realitate. Doi oameni sunt împreună atât timp cât își fac bine unul altuia, construiesc ceva împreună și când nu se mai înțeleg, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum, pentru că pot fi fericiți separat și pot fi total nefericiți dacă ar sta forțat, în continuare, împreună. E o alegere până la urmă! Eu am hotărât să fiu fermă, trăiesc bine și frumos cu cineva, suntem împreună... se întâmplă să nu mai fie așa, ne luăm la revedere", a spus Andreea Marin, la Kanal D, în emisiunea "40 de întrebări". 

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel