Andreea Marin, certată după ce a pus o poză din vacanță - FOTO

Andreea Marin a făcut publice câteva fotografii din vacanţa din Bali. Însă unele dintre ele nu au fost pe placul fanilor, care au taxat-o rapid. 

Andreea Marin a publicat mai multe fotografii pe reţelele sociale, în timp ce se plimbă pe elefanţi.

Oamenii au ţinut să-i aducă la cunoştinţă că, deşi pentru turişti este o distracţie, pentru animale nu înseamnă decât un abuz.

Nu promova plimbările pe elefanți, aceste animale sunt abuzate ca să plimbe turiști, m-aș fi așteptat să cunoști această problemă / Vezi instrumentul acela ascuțit din mâna tipului? Cu ăla îi înțeapă pe elefanți în zona urechilor pana le dă sângele și fac răni. Doar ca să ne distreze pe noi turiștii pentru câteva clipe. E trist. Pe tigri îi anesteziază cu o substanța până își pierd mirosul doar să stea liniștiţi să facă poze turiștii cu ei, sunt câteva dintre comentariile transmise de fani.

Andreea Marin, vacanță de vis în Bali

"O cascada descoperita într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, caci trebuie sa te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, caci simți ca natura cu chip de jungla ascunde ceva prețios la capătul căutării. Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebatatorite de munte, pana într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit ca acolo se ascunde o comoara: un colt de rai", a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel