Andreea Mantea, în locul Biancăi la ''Te vreau lângă mine'': Încerc să rezolv probleme

Andreea Mantea
Andreea Mantea

Andreea Mantea va prezenta emisiunea ''Te vreau lângă mine'', în locul Biancăi Drăgușanu, la Kanal D. Vedeta a postat un mesaj oficial pe rețelele sociale.

Andreea Mantea, în locul Biancăi la Te vreau lângă mine. Vedeta Kanal D este pregătită să preia postul de prezentatoare a emisiunii Te vreau lângă mine și mărturiseștecă va încerca să rezolve problemele de suflet din cadrul programului.

De-a lungul carierei mele în televiziune, în 12 ani, am avut parte de multe proiecte extrem de frumoase și de multe provocări inedite care m-au ajutat să fiu mai aproape de dumneavoastră iar pe dumneavoastră alături de mine! Pentru asta vreau să vă mulțumesc din tot sufletul, pentru că fără voi nu aș fi ajuns până aici! Ei bine, a venit momentul pentru o nouă provocare! Este vorba de emisiunea “Te vreau lângă mine”! Este un proiect pe care eu îl îndrăgesc foarte tare pentru că ador proiectele în care este vorba de iubire! Vă aștept cu drag și de această dată să fiți alături de mine, iar eu de dumneavoastră încercând să rezolv cât mai multe probleme de suflet!, a scris Andreea Mantea pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, înlocuită la „Te vreau lângă mine" cu o vedetă Kanal D

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel