Bianca Drăgușanu, înlocuită la „Te vreau lângă mine“ cu o vedetă Kanal D

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăguşanu nu va mai prezenta la Kanal D show-ul „Te vreau lângă mine“.

 

Andreea Mantea se pregătește să preia, din această toamnă, ștafeta show-ului matrimonial "Te vreau lângă mine". Aflată în vacanță împreună cu fiul ei David, Andreea Mantea a mărturisit că este nerăbdătoare să revină pe micul ecran, cu forțe proaspete, într-un proiect TV care, cu siguranță, va ajunge la inimile telespectatorilor.

"Primesc cu brațele deschise această nouă provocare. Sunt foarte fericită și de abia aștept să iau parte în acest proiect care îmi este atât de drag și care, cred eu, mi se potrivește mănușă. Va fi o experiență minunată, pe care am mai trăit-o, atunci când am moderat o altă emisiune matrimonială, așa că nu îmi rămâne decât să îmi controlez emoțiile și să fiu alături de concurenții care vor veni în platou pentru a-și găsi dragostea. Acum sunt în vacanță, îmi încarc bateriile pentru a reveni cu forțe proaspete", a spus Andreea Mantea, potrivit wowbiz.

Bianca Drăguşanu ar fi încetat colaborarea cu televiziunea deoarece îşi doreşte să dedice mai mult timp fiicei sale şi propriilor afaceri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel