Andreea Esca l-a pus la ZID pe Dan Bittman, după ce a acuzat-o că și-a înscenat BOALA: RĂZBOI! Reacții CIUDATE

Andreea Esca le-a dat o palmă celor care au criticat-o că și-a înscenat infectarea cu SARS-CoV-2. 

Deși a trecut mult timp de când Andreea Esca și familia au fost infectați cu SARS-CoV-2, încă mai sunt oameni care cred că aceasta a mințit. Unul dintre acești oameni a fost chiar Dan Bittman, care a afirmat că prezentatoarea știrilor Pro TV și-a înscenat boala și că a făcut propagandă falsă. 

Invitată în emisiunea lui Mihai Petre de pe YouTube, Andreea Esca a avut o reacție tranșantă la adresa celor care au criticat-o și a celor care încă o mai fac. 

"Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm.

În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. pe cei cu reacții dure). Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook. Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia", a declarat Andreea Esca, în emisiunea lui Mihai Petre.

Dan Bittman, "GELOS" pe Dragoș Bucur: Să fie CRUCIFICAT! E mai CRITICAT decât mine

Dan Bittman, acuzații la adresa Andreei Esca

"Cu Andreea Esca, cu care, repet, sper să mai fie amica mea, eu am avut o singură întrebare pe care mi-am pus-o. Atâta vreme cât Andreea Esca este pionul principal al PRO TV, atâta vreme cât toată redacția de știri gravitează în jurul ei, de la portar, până la director, deci toată lumea intră în contact cu ea.

În momentul în care Esca a susținut că are Covid și s-a izolat, păi trebuia să se închidă postul, toți trebuiau să intre în izolare. Ori, asta nu s-a întâmplat. Nu le doresc răul, dar sunt lucruri care se bat cap în cap.

Legea este din păcate aplicată numai unora. S-a făcut propagandă prin intermediul persoanelor publice pentru acest virus. Se căutau sportivi, oameni de marcă, artiști, cântăreți. Unii au reacționat mai bine, alții, nu. Cu toții suntem datori cu o moarte. Să nu uitați asta!", spunea Dan Bittman la acea vreme.

Lidia Buble, însărcinată?! Mesajul care a APRINS Internetul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel