Andreea Bălan suferă foarte mult, după ce George Burcea a plecat de acasă: Tot o formă de violență e

Zvonurile despre desparțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea prind din ce în ce mai mult contur. Deși cele două vedete nu scot o vorbă despre separarea lor, surse din anturaj susțin că George ar fi violent verbal și că s-ar fi mutat din căminul conjugal.

O persoană din anturajul lor a vorbit despre adevăratele motive ale despărțirii dintre cântăreață și George Burcea. Sursa wowbiz.ro susține că nu se pune problema de violență fizică în acest cuplu, însă George ridica de multe ori tonul la ea și se consideră tot un soi de violență.

„Oficial, nu s-a mutat încă din casa Andreei Bălan, dar nici nu mai stă acolo. Merge din când în când, își ia haine, și pleacă din nou, în ciuda faptului că ea încearcă să îl rețină, să discute. Atunci el reacționează ciudat, ridică vocea, nu vrea să o asculte, și pleacă. Andreea încearcă să fie tare pentru cele două fetițe pe care le au împreună, dar inima ei e zdrobită”, a declarat o persoană pentru WOWBIZ.

„Andreea suferă foarte tare”

„Andreea nu înțelege de ce el se comportă așa cu ea, cu soția lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenței domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuțiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violență…”, a mai spus respectiva persoană.

„Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația”, a mai declarat respectiva persoană.

Citește și Aurelian Temișan, nașul Andreei Bălan, despre ce se întâmplă între ea și George Burcea: Până aici... Trebuie să mai și vrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel