Andra, gest impresionant în Săptămâna Mare

Andra a mers la un azil de bătrâni, în Săptămâna Mare. Cântareaţa le-a dus cadouri oamenilor, iar gestul său i-a impresionat pe prietenii virtuali.

„Să fim mai buni înseamnă mai ales să dăruim din timpul nostru, din atenția și energia noastră. Un cozonac e binevenit, dar mai mult e apreciată o îmbrățișare. Am fost azi alături de Cătălin la Căminul de bătrani de la Străulesti să dăruim pachete, dar mai ales că să îi înveselim și să îi ascultăm. ADVERTISING Poate nu aveți cum să faceți cadouri scumpe, dar nici nu e nevoie, m-aș bucura să va rupeți măcar o oră din timp și să mergeți cu prietenii la un astfel de loc. Atenția voastră îi va bucura enorm! Uitați numai ce primire călduroasă mi-a făcut bunica aceasta. M-am topit de dragul ei!", a povestit Andra în mediul online

Gestul Andrei nu a trecut neobservat de prietenii virtuali.

„Minunea mea cu suflet mare!", „Bine ar fi să urmeze și alte persoane exemplul vostru!", „Jos pălăria pentru astfel de gesturi", „Ați făcut bine, dar nu trebuie să vă lăudați", „Binele se face în secret", „O inimă și un suflet de aur", „Ai un suflet așa de bun", „M-ai emoționat până la lacrimi. Frumos gest...", sunt doar câteva dintre comentariile primite de cântăreaţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel