Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul cu un bărbat misterios. Cine este. "2022, dacă nu arătați ca Tudor, sunteți măscărici" - FOTO

Află în articol cine este bărbatul misterios cu care Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul.

Anamaria Prodan a petrecut Revelionul cu un bărbat misterios. Aceasta nu a ezitat să se afișeze împreună cu el și a postat pe conturile sale de socializare mai multe fotografii.

Potrivit Spynews, bărbatul care a fost surprins în compania Anamariei Prodan se numește Tudor Oros, e din Bistrița și e stabilit în Emirate. De șapte ani stă în Dubai, după ce și-a făcut studiile în Marea Britanie. Acum e un antreprenor de succes și conduce tot grupul de firme Carfax Education cu locații în Oxford, Londra, Moscova, Monaco, Hong Kong, Dubai și Abi Dhabi. Cei doi s-ar fi cunoscut în Emirate, la un eveniment.

Anamaria Prodan: 2022, dacă nu arătați ca Tudor, sunteți măscărici

"Happy New Year. 2022, dacă nu arătați ca Tudor, sunteți măscărici ( LOVE Dana Budeanu ). La cumpăna anilor, mulțumind Divinității pentru darurile cu care m-a binecuvântat, și recunosc că:

-  este trist atunci când răceală, indiferență și răutatea se instalează în sufletele oamenilor iar aceștia uită să mai fie oameni;

-  respectul și bunul simț au devenit flori rare iar măștile ascund fețele, dar nu și caracterele;

- atunci când e nevoie de solidaritate, generozitate și întrajutorare umană, unii uită că roată vieții se poate întoarce când te-aștepți mai puțin;

-  dezamăgirile ne învață că încrederea nu trebuie oferită oricui, dar nu trebuie să ne afecteze curajul, optimismul și speranțele;

- nu facem bine pentru a fi aplaudați, ci pentru sufletul și credință noastră.

Raiul și Iadul se găsesc, prima dată, pe Pământ, printre oameni. Depinde și de noi unde alegem să trăim! Pentru că fiecare om își trăiește alegerile! Indiferent de pierdem sau de câștigăm, avem datoria de a lupta cu speranța neștirbită de a fi bine! Iubirea, înțelepciunea, încrederea și generozitatea să va călăuzească pașii în Noul An! Mulți ani binecuvântați.", scris Anamaria Prodan pe contul său de Instagram, postând mai multe fotografii alături de Tudor Oros.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan, declarație uimitoare despre numele său REAL: Nu m-a chemat NICIODATĂ Prodan!

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire surprinzătoare la o emisiune TV, spunând că are o altă identitatea decât cea cunoscută de toată lumea. Confuzia s-a creat după ce numele mamei sale, Ionela Prodan, i-a fost atașat inevitabil, dar numele din acte este altul, de fapt.

Anamaria este cunoscută ca "Prodan", după numele regretatei cântărețe Ionela Prodan, dar impresara a rupt tăcerea abia recent și a spus că acest nume nu s-a regăsit niciodată în buletinul ei. În schimb, ea a avut trei nume în cartea de identitate până la vârsta de 48 de ani:

"Nu m-a chemat niciodată Prodan. Mi s-a zis așa pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere! După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu, iar acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată", a spus Anamaria Prodan, la Kanal D. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel