Anamaria Prodan, obligată să depună divorțul. Reghe, ULTIMATUM: I-a dat TERMEN, altfel... INSTANȚĂ! Nimic nu îl mai întoarce din drum

Foto: Instagram Anamaria Prodan
Foto: Instagram Anamaria Prodan

Apropiații cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut declarații incredibile. Ce spun despre divorțul celor doi.

Presa internațională, lovitură în scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghe: Alcool! Escorte! Acuzații serioase

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf stârnesc controversă după controversă, iar discuțiile despre divorțul lor mențin cel mai fierbinte subiect din showbiz. 

Deși de luni de zile circulă o mulțime de zvonuri despre despărțirea lor, Anamaria Prodan nu vrea să audă despre asta și încearcă să nege tot ce se întâmplă în familia ei.

În urma scandalului, Anamaria Prodan Reghecampf a decis să se mute din România și rămâne de văzut dacă hotărârea de a sta la Dubai este luată doar pentru o perioadă sau definitiv. Aceasta a ales să plece, alături de copii la casa pe care o are în Dubai, din cauza furtunii mediatice iscate de posibilul divorț de Laurențiu Reghecampf și după ce s-a spus că acesta ar avea o altă relație. 

Impresara dispune de un apartament aflat într-un complex imobiliar de lux din Dubai, Downtown Residence, situat vizavi de celebrul Burj Khalifa.

Potrivit unor surse digisport.ro, Anamaria nu mai poate suporta situația în care s-a ajuns.

"Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost până acum", le-ar fi spus Anamaria Prodan unor prieteni.

Ce dezvăluiri au făcut apropiații familiei celor doi

Printre toate declarațiile în care îl apără pe Laurențiu Reghecampf și încearcă să-și păstreze familia intactă, impresara a scăpat și câteva declarații din care reiese că problemele din căsnicie sunt serioase.

Conform unor surse din anturajul cuplului, Reghe și-ar dori să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan. Mai mult de atât, fostul antrenor de la FCSB ar fi părăsit căminul conjugal de mai bine de jumătate de an.

"Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic", ar fi spus apropiații cuplului pentru playsport.ro.

De ce vrea Laurențiu Reghecampf să divorțeze cât mai repede

Laurențiu Reghecampf i-a propus soției sale să fie ea cea care depinde actele de divorț, dându-i termen până în luna septembrie. În caz contrar, Laurențiu Reghecampf este pregătit să mute divorțul în instanță.

"Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuți împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă", ar mai fi spus aceleași surse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel