ANA MUNTEANU a câştigat VOCEA ROMÂNIEI, sezon 7

Foto Facebook / Vocea României
Foto Facebook / Vocea României

Emisiunea "Vocea României", de la Pro TV, a ajuns la finalul celui de-al şaptelea sezon, în ediţia de vineri seară fiind anunţată marea câştigătoare.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Pe 15 decembrie, în marea finală a show-ului s-au luptat, în premieră, patru fete: Andrada Creţu, din echipa lui Adrian Despot, Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu, antrenată de Smiley, şi Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza.

VEZI ȘI: ANA MUNTEANU a câștigat VOCEA ROMÂNIEI-VIDEO fabulos

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. În urma voturilor exprimate de către public, marea câştigătoare a sezonului 7 "Vocea României" este Ana Munteanu, antrenată de Smiley.  

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Originară din Republica Moldova, Ana a câştigat, în 2014, emisiunea "Moldova are talent". A cântat în finală, la doar 13 ani, hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi", iar interpretarea impecabilă i-a adus marele premiu.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. "Asta a fost Dedicația mea pentru voi! Am cântat din suflet pentru Smiley, care a făcut atâtea pentru mine, pentru familia mea și pentru cei care m-au susținut până acum! E ultima seară... Am avut onoarea să cânt pe scena de la Vocea României, și sper că îmi veți acorda încrederea voastră !!! Vă iubesc pe toți !!!", scrisese pe Facebook, vineri seară, Ana Munteanu.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. DC News a prezentat cele mai importante momente din finala "Vocea României".

VEZI ŞI VOCEA ROMÂNIEI 2017, sezon 7. PREMIERĂ în finală - UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel