CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017, sezon 7. PREMIERĂ în finală - UPDATE 13

Foto Facebook / Vocea României
Foto Facebook / Vocea României

Vineri, 15 decembrie, a avut loc marea finală a emisiunii "Vocea României".  

DC News a prezentat cele mai importante momente:

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 13. Pe locul 4 s-a clasat Andrada Creţu, din echipa lui Despot, iar pe locul 3, Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza.

Bătălia finală s-a dat între Meriam Jane şi Ana Munteanu. Pavel Bartoş a anunţat marea câştigătoare: Ana Munteanu, antrenată de Smiley.

VEZI ȘI: ANA MUNTEANU a câștigat VOCEA ROMÂNIEI-VIDEO fabulos

"Vă mulţumesc din tot sufletul pentru că aţi avut încredere în mine!”, a spus Ana Munteanu.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 12. S-a spus STOP VOT!

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 11. Cântăreaţa Arilena Ara a cântat în finala "Vocea României" melodia "Nentori", care se bucură de un mare succes în rândul publicului din România.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 10. Smiley a spus că a cunoscut latura sensibilă a lui Adrian Despot. "Mă bucur tare că am ocazia să-l cunosc ca om, ca muzician. Vreau să-l aplaudăm pentru că e prima lui finală", a zis Smiley.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 9. Zsuzsana Cerveni a urcat încă o dată pe scenă, de data aceasta alături de Loredana Groza. "Vreau să spun că eşti cea mai minunată voce pe care am întâlnit-o în aceşti ani la Vocea României. Ai avut curaj. Ai venit la mine şi ai spus vreau să cântăm Bună seara, iubite. Indiferent ce se va întâmpla în această seară, noi suntem împreună”, i-a spus artista.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 8. Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă, a interpretat melodia "Oameni". "Jane, îmi place că ai învăţat româneşte atât de repede. Ai făcut o treabă extraordinară de-a lungul întregii ediţii. Bucură-te de iubirea pe care ai primit-o de la oameni", i-a spus Smiley.

Tudor Chirilă a fost extrem de emoţionat. "N-am crezut în viaţa mea că eu o să-l sun astăzi pe domnul Marius Ţeicu. (...) Şi o să-i spun vă mulţumesc foarte mult pentru piesa asta. (...) N-am văzut pe nimeni în concursul acesta cântând româneşte ca tine şi atingând notele alea. Te iubesc mult!", i-a spus Tudor Chirilă concurentei sale.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 7. Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, a cântat cu Mihail.

(w670)

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 6. Zsuzsana Cerveni şi Alessandro Safina au cântat împreună, impresionându-i pe cei prezenţi.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 5. Tudor Chirilă i-a arătat concurentei sale, Meriam Jane, locuri din Bucureşti, printre acestea numărându-se şi Piaţa Victoriei. "Asta toată se numeşte Piaţa Victoriei. E un loc foarte special pentru mine, pentru că e un loc în care pot să vin şi să mă exprim liber", i-a spus juratul.

Ulterior, în cadrul finalei, Tudor Chirilă a făcut următoarele afirmaţii: "Cred că noi suntem în doliu de două ori. Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar cred că oamenii care gândesc liber, într-un final, vor schimba ţara asta".

(w670)

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 4. Andrada Creţu, din echipa lui Adrian Despot, a interpretat piesa "Numb" de la Linkin Park. "Eu nu te-am văzut pe tine în finală, de la început. La un moment dat, erau alţi favoriţi. (...) E foarte mişto ce ai reuşit să faci. Te felicit că ai ajuns în finală", i-a spus Smiley. 

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 3. Ana Munteanu şi Smiley au cântat una dintre melodiile artistului, "De unde vii la ora asta?”. Loredana Groza a spus că a fost un duet plin de ritm, în timp ce Tudor Chirilă a zis că "Ana a dat valoare suplimentară piesei".

(w670)

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 2. După interpretarea finalistei Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza, juraţii şi-au spus părerea. "Are calitatea de a imprima un moment perfect în ochii unui privitor. Eu voi relaţiona întotdeauna cu momentul acela, chiar dacă nu este nimeni perfect. Pentru mine, vei rămâne cu momentul perfect", a spus Adrian Despot.

Tudor Chirilă a spus că vrea să vorbească mai mult de antrenoarea ei, Loredana Groza. "Anul acesta, a avut nişte momente senzaţionale şi o strategie de antrenor schimbată. Nu este previzibilă şi este un lucru foarte bun. Ce am văzut în momentul acesta mi s-a pare încununarea acestei strategii", a spus Tudor Chirilă.

(w670)

"Am văzut în tine o stea! (...) Mă regăsesc în multe din acţiunile tale, aşa cum eram şi eu la vârsta ta", a spus Loredana Groza.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. UPDATE 1. Finala emisiunii "Vocea României" a început cu un omagiu adus Regelui Mihai. "Drum bun, Majestate!", a spus Pavel Bartoş.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Vineri, în zi de doliu naţional, este programată finala emisiunii "Vocea României". Pentru prima dată în istoria show-ului patru fete se vor lupta pentru marele premiu. De asemenea, anul acesta, spre deosebire de ultimii doi, fiecare antrenor are câte un concurent în finală. 

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Aşadar, în premieră, în finala „Vocea României" vor lupta patru fete: Andrada Creţu, din echipa lui Adi Despot, Meriam Jane, eleva lui Tudor Chirilă, Ana Munteanu, antrenată de Smiley, şi Zsuzsana Cerveni, din echipa Loredanei Groza.

(w670)

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Andrada Creţu – echipa Despot

Andrada Creţu are vaste cunoştinţe în genuri precum clasic, jazz, rock, fiind şi solistă în trupa sârbă New Quartet, dar şi instrumentistă (pian şi flaut).

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Meriam Jane Ndubuisi – echipa Tudor

Originară din Nigeria, Meriam are un frate, însă amândoi au fost părăsiţi de părinţi când erau mici. „Fratele meu este singura persoană importantă din viaţa mea, îl iubesc foarte mult. Copilăria a fost foarte grea, pentru că eram o victimă a rasismului, asta mi-a provocat foarte multă suferinţă. Eram mereu singură şi nu aveam prieteni, nu mă puteam juca cu alţi copii. Se speriau de mine, credeau că pielea mea este murdară. Am fost un copil furios, iar acum sunt doar dezamăgită", povestea Meriam.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Ana Munteanu – echipa Smiley

Originară din Republica Moldova, Ana a câştigat, în 2014, emisiunea "Moldova are talent". A cântat în finală, la doar 13 ani, hitul Patriciei Kaas, „Mon mec à moi", iar interpretarea impecabilă i-a adus marele premiu.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Zsuzsana Cerveni – echipa Loredana

Originară din Bucureşti, este elevă la Colegiul „Dinu Lipatti", secţia canto clasic. A cântat în multe trupe de toate genurile: pop, rock, progressive. Toţi cei patru juraţi i-au spus că are stofă de star.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Cum poţi vota: telespectatorii pot alege favorita atât prin sms, trimis la numărul 1200 (număr disponibil în toate rețelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cât și online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o dată, prin login cu pagină de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori.

[citeste si]

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. DC News va prezenta cele mai importante momente din finala "Vocea României", precum şi numele câştigătoarei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel