AMI a dat LOVITURA cu transformarea ei la "Te cunosc de undeva!". Andreea Bălan și Cristi Iacob, șocați TOTAL. Nu au putut juriza din cauza lacrimilor

Cea de-a opta ediție a sezonului XV „Te cunosc de undeva!” și-a desemnat marea câștigătoare. Este vorba de cântăreața AMI, care a impresionat juriul cu melodia „Je suis malade”, a Larei Fabian.

„E cu totul şi cu totul special acest moment pentru mine, mai ales că este una dintre piesele preferate ale mamei mele. Şi-a dorit foarte mult să o interpretez, însă, nefiind genul meu, nu am făcut asta. La "Te cunosc de undeva!" voi face o excepție şi voi cânta pentru mama, sâmbăta aceasta (n.r. - 31 octombrie).

E un personaj foarte, foarte greu, îmi ies cu totul din zona de confort, are toate ingredientele care să mă pună cu totul în dificultate – mesaj, limba franceză, pe care nu o stăpânesc deloc, interpretare şi îmi doresc din suflet ca acest moment să iasă aşa cum trebuie, ca să îi îndeplinesc un vis mamei mele”, a declarat artista AMI despre Lara Fabian, personajul pe care l-a interpretat în finala „Te cunosc de undeva!”.

Însă, interpretarea artistei a impresionat pe toată lumea, inclusiv juriul, care s-a ridicat în picioare, aplaudând-o. „Îmi cer scuze, dar momentul acesta l-am dedicat mamei mele. E una dintre piesele ei preferate și și-a dorit întodeauna să o cânt. I-am spus că nu pot să cânt așa ceva, că nu este genul meu și știu că nu a ieșit perfect, la repetiții mi-a ieșit mult mai bine, dar nu contează asta, sper că a ajuns la ea piesa asta și sper că am făcut-o mândră. Mulțumesc!”, a spus AMI cu lacrimi în ochi. 

„Rareori am plâns la "Te cunosc de undeva!". Deși sunt o fire emotivă, dar încerc să nu mă las impresionată, dar acum m-ai impresionat. Emoția ta a ajuns la mine și mi-au dat lacrimile, asta înseamnă mult!”, a intervenit Andreea Bălan.

Val de reacții

În mediul online au curs laudele la adresa lui AMI: "M-a bușit plânsul de la intrare ei pe scenă ! A fost MAGNIFIC, O VOCE ȘI O INTERPRETARE DEMNĂ DE LARA FABIAN , versus AMI a noastră, care e o voce extraordinară !!! Mama ta te-a auzit acolo sus" / "O voce imensă într-un trup atât de mic!Esențele tari se țin în sticluțe mici.Felicitări, fată talentată" / "Felicitări Ami ! Ai fost minunata! Am plans odata cu tine, foarte emotionant momentul".  

Interpretarea lui AMI o puteți asculta în videoul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel