Alexandra Stan face ravagii pe Internet, după schimbarea de look

După scandalul cu fostul manager şi iubit, Marcel Prodan, în care a fost implicată în vara anului trecut, Alexandra Stan a decis să recurgă la schimbări radicale nu doar în carieră, ci şi în viaţa personală.


Astfel, dacă pe plan profesional şi-a angajat o nouă echipă care să o ajute să ducă mai departe succesul de care s-a bucurat în perioada în care o manageria Marcel Prodan, pe plan personal artista este discretă, iar subiectul noului iubit este ţinut secret.

Fidelă obiceiului din timpul în care colabora cu Prodan, care îi administra personal pagina de Facebook, Alexandra nu este prea darnică nici pe pagina de socializare unde "relaţia" cu fanii este strict profesională. Aici, cântăreaţa postează numai imagini atent editate şi link-uri către piesele ei.

Dar, chiar şi aşa, fanii Alexandrei Stan sunt foarte numeroşi şi din toate colţurile lumii, iar cele mai recente fotografii postate pe Facebook de artista care are un look total schimbat - este mai slabă şi are părul roşcat - au făcut ravagii printre admiratorii ei.

Mai generoasă este însă Alexandra Stan pe pagina ei de Instagram, unde mai "scapă" câteva instantanee şi mai apreciate de către cei care o iubesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel