Alain Delon își plănuiește sinuciderea: "Nu o să decidă Dumnezeu ziua morții mele"

Alain Delon, French actor. About 1980
Alain Delon, French actor. About 1980

În anii'70-'80, Alain Delon a fost unul din cei mai doriți și iubiți actori. De la apariția unei mărci de parfum cu numele său, au existat mai multe produse vândute sub numele Alain Delon: ceasuri, articole de îmbrăcăminte, ochelari de soare și țigarete. Acum, la aproape 80 de ani, actorul se gândește la moarte, pe care o plănuiește în detaliu.

[caption id="attachment_317109" align="alignleft" width="308"] Alain Delon în 1978[/caption]

În ultimele sale declarații, Alain Delon a afirmat că se simte tot mai singur. Actorul a adăugat că este obosit, că prietenii i-au murit, că familia îi este împrăștiată prin lume. Motivul stării sale proaste se datorează și despărţirii de partenera sa, Rosalie, cea care i-a dăruit doi copii. Cei doi și-au spus adio, în 2002, după o relație de 15 ani.

"Se ştie că mi-a fost foarte greu în ultimii ani. (...) Aşa că, ceea ce este sigur, este că nu îl voi lăsa pe Dumnezeu să-mi aleagă ziua morţii. Mă gândesc adesea la sinucidere. Mă gândesc la acel moment. Să nu o fac mi se pare greu. Voi reflecta mult înainte de a trece la actul în sine. Să o fac este doar un joc de copii", a declarat actorul de 77 de ani.

Alain Delon s-a gândit și la locul în care ar urma să fie înmormântat.

"Am construit în grădina mea o capelă, iar cei care vor veni să se reculeagă la căpătâiul meu vor putea intra în capelă", a adăugat francezul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel