Adrian Mutu, după victoria cu Ungaria U21: La pauză le-am spus ”gata cu cadourile”

Captură Video cu Adrian Mutu
Captură Video cu Adrian Mutu

Tricolorii mici au reușit, sâmbătă seară, să învingă echipa de tineret a Ungariei cu scorul de 2-1. România a fost condusă, dar a reușit să întoarcă rezultatul.

Selecționerul Adrian Mutu a explicat, la conferința de presă după meci, care a fost secretul reușitei în acest meci: „Acesta este lucrul care definește această generație, forța și spiritul pe care îl au băieții, resursele pe care le găsesc în momentele dificile. Doar unitatea de care au dat dovadă și forța grupului a făcut ca ei să întoarcă rezultatul în seara asta. Cred că am făcut fericiți mulți suporteri ai României. Ne continuăm drumul nostru și ne urmăm visul.”

Făcând referire la erorile de arbitraj, tehnicianul român a mai declarat: „Probabil, arbitrii nu au fost în cea mai bună zi a lor, dar și așa am reușit să câștigăm acest meci. Am întâlnit o echipă agresivă, arțăgoasă și cu atât mai mult e o victorie frumoasă. Băieții au luptat!”

Insistând asupra atitudinii jucătorilor săi, Adrian Mutu a reamintit: „Nu suntem aici în vacanță, am venit să le facem viață grea tuturor și să ne luptăm pentru tricoul echipei naționale, pentru România. Responsabilitatea noastră e mare, reprezentăm o țară întreagă și vrem să aducem satisfacție într-o perioadă grea prin care trecem cu toții.”

Analizând jocul și mai ales prestația mai puțin reușită din prima repriză, selecționerul a mai adăugat: „La pauză le-am spus „gata cu cadourile”. Pentru că 35 de minute le-am tot făcut cadouri. Poate că și-a făcut efectul și oboseala în anumite faze, pentru că am avut greșeli la pase ușoare. Mesajul meu a fost să se relaxeze, în sensul în care să nu se precipite, atunci când iau decizii, să joace cu calm, dar în același timp să dea ritmul meciului, să dea intensitate în pase.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel