Adrian Daminescu: 'E vai de capul ei'-exclusiv

Adrian Daminescu
Adrian Daminescu

Cântărețul Adrian Daminescu le pregătește o surpriză fanilor. El a declarat într-un interviu pentru DCnews că lucreză la un duet de prietenie cu Gabriel Cotabiţă, după modelul patentat de Michael Jackson şi Paul McCartney. Adrian Daminescu este compozitor şi cântăreţ de mare valoare, care în anii 1990 a plecat în Anglia, unde a compus piese dedicate României. Daminescu a compus piese folk, de muzică uşoară, rock , dar a jucat şi teatru.

Care e situaţia muzicii romaneşti? De ce artiştii vechi, consacraţi nu se aud prea des?

Mass media e defectuoasă în România. Este singura explicaţie, noi nu mai suntem chemaţi în emisiuni. Generaţia noastră trebuie însă să se pregătească foarte bine, remixuri, melodii bine făcute, ca să nu mai sune ca acum 30 de ani.

La ce lucrați în această perioadă?
Lucrez la un duet cu Gabriel Cotabiţă, sunt în faza de creionare. Este un duet de prietenie. Nu ştiu dacă vă aduceţi aminte de Michael Jackson şi Paul McCartney care au compus o piesă împreună, aşa o să iasă şi această piesă.

Mai are România şanse?
România este o ţară fără profeţi. Ţara care nu-şi recunoşte profeţii şi valorile e vai de capul ei. Se încearcă să ni se ia cultura, dar nu trebuie să o dăm din mână. Un popor fără cultură este foarte uşor de îngenuncheat. Oamenii se lasă îngenunchiaţi şi apoi o dată la 4 ani ies în stradă să-şi ceară drepturile. Târziu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel