Adina Buzatu îți spune ce ținute să porți de Revelion 2020

Ținute Revelion
Ținute Revelion

Ținuta de Revelion este foarte importantă pentru a atrage toate privirile. Designerul Adina Buzatu a dezvăluit, la Realitatea Plus, ce ținute se poartă în noaptea de Revelion. 

"Dragii mei, în primul și primul rând este important să folosim limita bunului simț! Nu exagerări, altfel îți scârâie ochii. Nu ai cum să porți geci încărcate. Când porți ținute extravagante, ele trebuie să fie cu adevărat extraordinare. Altfel, se vede urât! Mai bine să pui o chestie simplă, decât ceva țipător și care arată ieftin. 

Dacă nu stăpâniți granița între extravaganță și bun simț, stați deoparte. Mai bine nu suntem extravaganți, mai bine nu țipăm precum semaforul. Ținutele extravagante sunt potrivite oamenilor care au o atitudine pe măsură. 

Fie că e vorba de Revelion, de o petrecere, de birou, tu trebuie să fii în pielea ta! Ținutele trebuie doar să te contureze.", a spus Adina Buzatu.

Aspecte de care trebuie să ținem cont 

"Atunci când alegem ținuta de Revelion, trebuie să luăm în calcul: aspectul fizic, cromatica feței, stilul personal, atitudinea, personalitatea. Apoi, trebuie să știm unde mergem.", a continuat designerul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel