Adela Popescu, atac crunt: Sper că citești și tu, biet nefericit

Adela Popescu s-a arătat revoltată de atitudinea unui bărbat care i-a adresat o replică deplasată unei fetițe care a venit să facă o fotografie cu vedeta.

"O fetiță plinuță și cu ceva probleme cu acneea, din cauza vârstei, cel mai probabil, a venit aseară să-mi ceară politicos să facem o fotografie împreună. Un tânăr necunoscut din stanga mea, cu exces de zel, i-a spus, pe un ton imperativ: "dă-i drumul de aici, nu vezi cum arăți?", a scris Adela Popescu pe Facebook.

În plus, actrița i-a dedicat și o postare de pe blogul ei lansându-i tânărului o invitație: "Sper că citești și tu, biet nefericit...".

"Singurul defect pentru care suntem responsabili sută la sută este răutatea. Și deprinderile împrumutete de la oamenii greșiți care au avut norocul să ia de la rădăcinile lor doar înfățișarea plăcută și armonioasă. Un cadou. Ce frumos! Dar ce urât să-ți bați joc de un cadou minunat murdărindu-l cu un suflet pe care l-ai primit pur și pe care vrei cu tot dinadinsul să îl murdărești cu fiecare remarcă răutaciosă și plină de superioritate la adresa semenilor...", a punctat Adela Popescu pe blogul său.

CITEȘTE ȘI: Bogdan Olaru (Trupa Veche), interviu. Cele mai frumoase momente din viața de artist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel