Bogdan Olaru (Trupa Veche), interviu. Cele mai frumoase momente din viața de artist

Bogdan Olaru, solistul vocal al formației Trupa Veche, a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News în care a vorbit despre muzică și teatru. Artistul ne-a povestit și cum a fost joia trecută la concertul de la Palatul Odeon unde un cititor DC News a câștigat o invitație dublă.

Este de cinci ani în Trupa Veche și mai are o sumedenie de lucruri de spus în muzică, dar și în teatru unde speră că în toamna va urca alături de câțiva buni prieteni. Până când veți merge la următorul concert sau la teatru, vă invităm să îl cunoaşteți un pic mai bine pe Bogdan Olaru!

DC News: Cum a fost la concertul de joi seară de la Palatul Odeon? Care a fost atmosfera?

Bogdan Olaru: Sunt anumite momente în viață când simți că te guvernează alte legi. Când nu știi dacă ești încă al tau sau dacă te-ai oferit cu totul, iară joi seara, Palatul Odeon ne-a oferit o astfel de ocazie și ne-am simțit extraordinar în Grădina Zahana 33.

Iată cum a fost atmosfera la concertul la care a câștigat o invitație dublă un cititor DC News:

 

Imagini din concertul cu Trupa Veche, 23 iulie, Palatul Odeon.Multumim Trupa Veche. Multumim Bogdan Olaru.

Posted by Palatul Odeon on 24 Iulie 2015

DC News: Care este cea mai emoționantă amintire din timpul unui concert de la Trupa Veche?

Bogdan Olaru: Lansarea videoclipului Trei Sori m-a făcut să mă simt emoționat, după cum spuneți. Am cântat pentru câteva sute de oameni, într-un cadru luminat de amurg, pe acoperișul Teatrului Național. Ne-am distrat puțin.

DC News: Cât de greu este să ții un public în priză?

Bogdan Olaru: Contează cărui public te adresezi. E mult mai frumos să observi publicul decât să încerci tot timpul să-l animi. Îmi place să cred că avem o muzică iubită de orice tip de om și asta ne permite să cântăm foarte relaxați și tind să cred că schimbul de stări se petrece.

DC News: Cum a fost prima dată când îi urcat pe scenă. Știu că s-a întâmplat când aveai 14 ani.

Bogdan Olaru: Am urcat pe scenă prima dată pe melodia White Dove, a prietenilor mei de la Scorpions. A fost o senzație plăcută, o combinație ciudată de emoție cu dependența pentru sentimentul momentului. Și e cu atât mai bine că pot retrăi înca acel gand crud, cu sensul de tânăr.

DC News: Când ai simțit că părinții tăi au fost cu adevărat mândri de tine?

Bogdan Olaru: Îmi amintesc un 1 Decembrie, când am cântat în parcul orașului natal, Moreni, melodia Pentru Ea - Ion și Doina Aldea Teodorovici. Atunci cred că a fost un moment destul de plăcut pentru familia mea... și pentru un întreg municipiu, dacă îmi amintesc bine. Plăcute momente.

DC News: S-au împlinit cinci ani de când ești în Trupa Veche. Cum a fost această perioadă pentru tine?

Bogdan Olaru: Eu și băieții nu calculăm ce trece. Nu marcăm cu x calendarul. Ne place să trăim în moment. Gândim împreună, ne sincronizăm în idei și așa a fost încă din primele săptămâni. Nici nu știu când au trecut cinci ani. Așa îmi doresc să rămână în continuare. Peste încă cinci ani să ne surprindă o altă întrebare ca a dumneavoastră.

DC News: Ce planuri de viitor ai? Mă refer și pe partea de teatru.

Bogdan Olaru: Mă concentrez foarte tare să public primul meu roman. E timid și sincer. Cea mai bună variantă a sincerității. Eu îl numesc "SFera-Mă ascund între un perete rotund". Ca scurtă prezentare, e un roman de 142 de pagini, scris într-o manieră filosofică, bazat pe ideea singurătății. Este finalizat, dar tot nu-mi pot lua gândul de la el. Este mai mult un plan de prezent. Planul de viitor e teatrul, e adevărat. În toamnă voi urca pe scena teatrului Nottara, dacă ne ajută Dumnezeu, împreună cu câțiva prieteni, sub mâinile grijulii ale doamnelor Mihaela Triboi și Silvia Ciobanu.

DC News: Care sunt problemele cu care te-ai confruntat de când ai devenit artist?

Bogdan Olaru: Viața pe scenă este un privilegiu. O șansă de a atinge suflete. Asta e ceva cu care ne alinăm problemele. Nu există probleme pe scenă, cum nu există nici în sala de spectacole și nici dincolo de ea, prin noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel