Acuzații la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Cine a rupt tăcerea

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi, 2 mai, la Cimitirul Progresul din Capitală. Designerul își va dormi somnul de veci alături de străbunicul și bunicul său.

Printre vedetele prezente la înmormântare s-a numărat și Alin Gălățescu, care a acordat un interviu tranșant. Vizibil deranjat, designerul i-a adus preotului cimitirului acuze grave. 

"Preotul a ținut o slujbă jenantă, prozeletistă, legată de orientarea lui sexuală, care nu-și avea deloc rostul", a declarat Alin Gălățescu reporterilor aflați la slujba de inmormântare a lui Răzvan Ciobanu. 

CITEȘTE ȘI Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață. Radu Tudor: Probă importantă

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, într-un accident rutier petrecut în județul Constanța. Potrivit testelor toxicologice, designerul consumase droguri înainte să se urce la volan.

„Din investigații a rezultat că autovehiculul condus de numitul Ciobanu Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele din jud. Constanța, a rulat aproximativ 850 m și apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor. Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți", au anunțat anchetatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel