Actrița Tily Niculae din serialul "La Bloc" a izbucnit în lacrimi: "O ucrainiancă şi-a împărţit şamponul primit cu ceilalţi refugiaţi. A zis că sticla e prea mare"

Tilly Niculae, vizibil emoţionată în platou La Măruţă / Foto: YouTube, ProTV
Tilly Niculae, vizibil emoţionată în platou La Măruţă / Foto: YouTube, ProTV

Actrița Tily Niculae, Roxana din serialul ”La Bloc”, a rămas profund marcată de drama refugiaților din Ucraina. A început să plângă în platou ”La Măruță” când a amintit de suferința celor care trec granița. Aceasta a povestit și despre momentele emoţionante la care a asistat atunci când a mers la vama Isaccea pentru a oferi o mână de ajutor. 

Simpatica actriță din serialul de comedie "La Bloc", producţie care la începutul anilor 2000 a ţinut România în faţa televizoarelor, a izbucnit în lacrimi în emisiunea lui Măruță, unde a fost invitată să povestească despre experiența ei la granița cu Isaccea. Tily Niculae a povestit cu ochii umezi că a rămas profund impresionată de imaginea mamelor cu copii în brațe, care veneau doar cu o sacoșă de rafie la graniță, după ore de stat în frig la vama din Ucraina. Este imaginea de coşmar care a mişcat-o, spune ea, şi care i-a îngreunat sufletul. 

Şi-a dorit mult să ajute şi a mers cu pachete pentru ucrainenii care au traversat granița cu România. Când a ajuns în vamă, Tily spune că a fost martora unor scene greu de închipuit. Aceasta a mărturisit că oamenii ajung în România epuizați fizic și traumatizați psihic. Chiar i-a atras atenţia o mamă care şi-a luat în brațe copilul de 9 ani, pentru că băiatul nu mai putea să meargă din cauza oboselii. Actrița a menționat de la bun început că a venit la emisiunea lui Măruță pentru a spune celor de acasă că suferința oamenilor este cât se poate de reală și că este nevoie de ajutor constant. 

Generozitate fără margini, la marginea ţării

O altă altă scenă impresionantă la care a asistat, a fost atunci când o mămică din Ucraina a primit o sticlă de șampon din ajutoarele aduse de români și a spus că o va împărți cu ceilalți refugiați, întrucât cantitatea este prea mare. Tily Niculae a mai spus că cea mai mare problemă în ceea ce privește criza refugiaților de la graniță sunt transporturile. Sunt prea puține pentru miile de oameni care ajung în fiecare zi pe teritoriul României. 

"Am încercat să îi explic Sofiei ce se întâmplă"

Tily a spus că le-a povestit copiilor ei, în mare parte, despre ce se întâmplă în țara vecină. Sofia și Radu au înțeles din prima. „Am încercat să îi explic Sofiei ce se întâmplă, ce e NATO. A înțeles. Radu a plâns patru săptămâni după ce s-au dat artificiile de Revelion. Vă dați seama…”, a spus Tily în lacrimi, refuzând să creadă că situația nefericită ar putea ajunge și la noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel