Actrița Natașa Raab, în pragul depresiei: Mi-e greu, mi-e foarte greu..

Natașa Raab
Natașa Raab

Actrița Natașa Raab trece prin clipe grele, după ce, în urmă cu două luni, a rămas fără soțul ei, răpus de o boală nemiloasă, cancer. 

Natașa Raab și-a pierdut soțul în urmă cu două luni, din cauza cancerului la vezica urinară. Deși a încercat să-și revină, actriței îi este foarte greu singură, mai ales că nu are copii. 

"Parcă am fost în pragul unei depresii. Îmi pare rău că nu sunt așa de veselă ca de obicei. Poate că soțul meu nu a fost cel mai iubitor, dar totuși nu pot șterge cu buretele, m-am chinuit să nu-i lipsească nimic, să-și vadă numai de meseria lui. Încerc să mă ridic...L-am strigat, am crezut că o să vină.

Mi-e greu, mi-e foarte greu...când mă uit cum eram și cum sunt acum îmi vine foarte greu. După 38 de ani ai impresia că ești a nimănui. Vă rog să aveți grijă de iubirile voastre .Of, Doamne, Dumnezeule...Nu l-am visat încă, dar mi-e foarte dor de el și când realizez că nu o să mai vină niciodată...l-am iubit foarte mult, foarte mult. Mai aveam un pic și făceam 40 de ani de căsnicie. Câteodată am impresia că a uitat toată lumea de mine", s-a destăinuit Natașa Raab la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel