"Acesta este marele meu noroc". De ce nu prea apare soția lui Dan Negru la TV

Sursa foto: Facebook Dan Negru
Sursa foto: Facebook Dan Negru

Dan Negru a vorbit despre relația cu soția sa, după 15 ani de căsnicie, dar și despre cel mai important lucru pe care îl are în vedere atunci când vine vorba de creșterea celor doi copii pe care îi au împreună.

"Codruţa e medic stomatolog și ăsta e motivul faptului că o vedeți rar. E un medic foarte bun, care nu duce lipsă de pacienți, de asta nu m-ați văzut niciunde promovând clinica ei stomatologică. Suntem împreună de mulți ani, copiii sunt mari deja și cred că echilibrul într-un job ca al meu îl găseşti căsătorindu-te cu cineva din afara profesiei. Probabil că funcționează şi bagajul istoric familial pe care-l duci cu tine. La noi în familie, nimeni, niciodată, nu a divorțat. Au găsit mereu căi de comunicare. Părinții mei au rămas împreună 50 de ani, până când tata s-a stins. Socrii mei, la fel. Cumnații mei sunt împreună de mulți ani. Bunicii mei sau ai soției mele, asemenea. Cred că liniștea de acasă e mai importantă ca orice și ăsta e marele meu noroc", a spus Dan Negru, într-un interviu pentru viva.ro.

"Codruța, soția mea n-are nicio legătură cu serviciul meu, televiziunea. E medic stomatolog și n-o atrag deloc reflectoarele după cum nici eu nu sunt atras de stomatologie, treaba ei. Nu apare în ziare și pe platourile mele de filmare a fost o dată sau de două ori în toți anii ăștia și atunci doar ca să-mi aducă lucruri pe care le-am uitat pe acasă. S-a amuzat copios când i s-a propus să prezinte rochii pe la câte o paradă de modă sau să apară prin reviste. N-o interesează lumea asta", spunea prezentatorul tv, în urmă cu mai mulți ani.

"Cel mai greu e să faci oameni din ei"

Dan Negru a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi și încercările sale de a face "oameni din ei".

"E vremea când descoperă lumea și sunt ca un burete. Cred că cel mai greu e să faci oameni din ei, deşi nimeni nu mai vrea asta. Eu cred că diferența în generația lor n-o va face inteligenţa, toți sunt deștepți, nici limbile vorbite, toți sunt poligloți, nici cunoștințele avute, toți iau meditații la toate. Cred că diferența, în anii care vin, o va face bunătatea. Asta va fi principala trăsătură de caracter aflată la mare căutare în anii următori. De asta sunt tare atent la tot ce înseamnă întrebări sau curiozități despre caractere. Caracterele vor lipsi tot mai mult în anii următori", a mai spus vedeta tv.

Vezi și: Dan Negru a dezvăluit MOTIVUL plecării de la Antena 1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel