Accidente în Cluj și Constanța. Două femei au murit, iar un copil este rănit grav

Pexels / Accident pe DN22. O femeie a murit, iar un copil este rănit grav
Pexels / Accident pe DN22. O femeie a murit, iar un copil este rănit grav

În urma unui accident produs pe DN22, o femeie a decedat, iar un copil de 4 ani a fost grav rănit. 

Două mașini au fost implicate vineri seara într-un accident produs pe DN 22, în județul Constanța. În urma impactului, o femeie a murit, un copil de 4 ani a fost rănit grav, iar alte două persoane au fost rănite ușor, transmite Mediafax. 

Potrivit IPJ Constanța, accidentul a avut loc pe DN 22, la ieșire din localitatea Mihai Viteazu către Tariverde. În accident au fost implicate două mașini. În urma impactului, o femeie de 42 de ani a murit, un copil de 4 ani a fost grav rănit, iar alte două persoane au suferit răni ușoare. Copilul a fost dus la spital cu un elicopter SMURD, iar celelalte două victime cu ambulanțele.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal. Suspectul ar fi un tânăr de 29 de ani.

Un deces la Cluj, în urma accidentului dintre un TIR și un autoturism

O femeie a murit, iar un bărbat a fost transportat la spital în urma unui accident rutier urmat de incendiu, petrecut vineri, în zona localităţii clujene Păniceni, scrie Agerpres. 

"O autospecială şi un echipaj SMURD se aflau în apropierea localităţii Păniceni, pentru a gestiona urmările unui accident produs anterior acestui eveniment. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a soldat cu rănirea şi încarcerarea a două persoane în autoturismul care a intrat în coliziune cu un autocamion. Pompierii au acţionat imediat pentru a stinge flăcările care au izbucnit din compartimentul motor al autoturismului şi pentru descarcerarea femeii şi bărbatului care se aflau în stare gravă şi au solicitat sprijinul unui echipaj medical la faţa locului. Prima a fost scoasă femeia, în vârstă de circa 60 de ani, a cărei stare s-a agravat şi mai mult, intrând în stop cardio-respirator. Pompierii au început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de terapie intensivă, după care a fost continuată resuscitarea avansată. Din păcate, toate aceste eforturi nu au readus semnalele vitale persoanei resuscitate", se arată într-o informare a ISU Cluj.

O altă persoană a fost grav accidentată.

"Apoi au fost utilizate utilajele hidraulice pentru a descarcera bărbatul din autoturism, care prezenta traumatisme grave şi avea pierderi ale stării de conştienţă. Acesta a fost preluat de către salvatori pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate", se mai arată în informarea ISU.

Accident în Cluj, pe DN1

Traficul rutier este blocat vineri seara pe DN 1, în județul Cluj, unde a avut loc un accident în care au fost implicate un TIR și un autoturism. Două persoane sunt rănite, transmite Mediafax. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1 Cluj-Napoca - Huedin, în zona localității Dumbrava, județul Cluj. În urma impactului frontal dintre un autoturism și un TIR, două persoane au fost rănite.

„Se efectuează manevre pentru extragerea lor din vehicul și acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis polițiștii.

Circulația în zonă este întreruptă.

Accident la Măgurele

Trei persoane au fost rănite, astăzi, într-un accident produs pe DN 1A, în zona localităţii prahovene Măgurele, traficul rutier fiind dirijat de poliţişti. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) a anunţat că în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, scrie Agerpres.

"Au fost transportaţi la spital o minoră în vârstă de 10 ani, o femeie în vârstă de 24 şi un conducător auto de 31 de ani", precizează IPJ Prahova. Conform aceleiaşi surse, niciunul dintre şoferi nu se afla sub influenţa alcoolului.

Marți, 29 iunie, șoferul unei mașini, în vârstă de 70 de ani, care mergea pe Bd. Poligrafiei dinspre Piața Presei către Str. Jiului, când a ajuns la intersecția cu Str. Parcului a virat la stânga și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, potrivit Mediafax.

În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a ricoșat într-un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, care era oprit la semafor. Primul autovehicul s-a răsturnat pe plafon. În urma accidentului, a rezultat rănirea șoferului și a pasagerului din primul autovehicul. Aceștia au fost duși la Spitalul Elias. Șoferii nu au consumat alcool.

Vezi și: Accident în localitatea prahoveană Măgurele. Trei persoane, printre care un copil, transportate la spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel