Accident în localitatea prahoveană Măgurele. Trei persoane, printre care un copil, transportate la spital

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Trei persoane au fost rănite, astăzi, într-un accident produs pe DN 1A, în zona localităţii prahovene Măgurele, traficul rutier fiind dirijat de poliţişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) a anunţat că în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, scrie Agerpres.

"Au fost transportaţi la spital o minoră în vârstă de 10 ani, o femeie în vârstă de 24 şi un conducător auto de 31 de ani", precizează IPJ Prahova.

Conform aceleiaşi surse, niciunul dintre şoferi nu se afla sub influenţa alcoolului.

Accident între un Ferrari și un SUV Mitsubishi

Acidentele par să nu mai contenească, în ultimele zile.

Marți, șoferul unei mașini, în vârstă de 70 de ani, care mergea pe Bd. Poligrafiei dinspre Piața Presei către Str. Jiului, când a ajuns la intersecția cu Str. Parcului a virat la stânga și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, potrivit Mediafax.

În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a ricoșat într-un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, care era oprit la semafor. Primul autovehicul s-a răsturnat pe plafon. În urma accidentului, a rezultat rănirea șoferului și a pasagerului din primul autovehicul. Aceștia au fost duși la Spitalul Elias.Șoferii nu au consumat alcool.

Un şofer de 81 de ani din Galați a accidentat un pieton tot de 81 de ani

Ieri, un şofer de 81 de ani din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat un pieton în vârstă tot de 81 de ani şi a părăsit locul faptei, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, transmite Agerpres. 

Potrivit sursei citate, un bărbat în vârstă de 81 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 26, cu direcţia de deplasare spre Bârlad, în interiorul localităţii Cuca, a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 81 ani, din această localitate, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. Conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, însă a fost depistat ulterior, în localitatea Băleni, judeţul Galaţi.

Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Oamenii legii vor stabili exact cum s-a întâmplat totul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel