Accident între un autoturism și o căruță, la Teleorman. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Foto ilustrativ Pexels
Foto ilustrativ Pexels

Un accident s-a produs, miercuri seară, în zona localității Putineiu din județul Teleorman. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

UPDATE: Doi frați, unul de 19 ani, respectiv 21 de ani  au murit, iar alte șase, dintre care cinci copii, sunt rănite, în urma accidentului produs miercuri seara pe DN 65A, Pitești-Turnu Măgurele, în județul Teleorman.

Conform polițiștilor, două persoane au murit, iar alte 6 persoane (1 adult și 5 copii) au suferit leziuni.

Știrea inițială:

Un accident s-a produs, miercuri seară, pe DN65 A, în zona localității Putineiu din județul Teleorman. În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo, potrivit ISU Teleorman.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Rosu de Intervenție. 

Din informațiile primite până la acest moment, ar fi 8 persoane implicate, dintre care două inconștiente. 

La fața locului, echipajele operative intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Misiunea este în dinamică, precizează ISU Teleorman.

Istoricul accidentelor grave din ultimul an

23 iulie 2021 - Patru persoane au decedat în urma coliziunii între un SUV şi un TIR, în municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici, intersecţie cu DN 7H.

23 iunie 2021 - Trei persoane au murit într-un accident rutier produs pe DN1/E60, intersecţie cu DC 126, între localităţile Morlaca şi Hodiş.

22 mai 2021 - Două persoane au murit într-un accident produs în municipiul Medgidia, după ce un şofer, de 22 ani, a intrat cu maşina în copacii de la marginea drumului.

18 mai 2021 - Cinci persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN 1, la km 103+900 m Breaza-Nistoreşti, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.

14 mai 2021 - Patru persoane au murit, în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 13, la ieşirea din localitatea braşoveană Rotbav, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism.

26 aprilie 2021 - Două persoane au murit, iar una a fost grav rănită, după ce şoferul autoturismului în care aceştia se aflau a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori. Accidentul s-a petrecut în comuna Baba Ana, jud. Prahova.

19 aprilie 2021 - Două persoane au murit în urma unui accident produs pe DN7, la Călimăneşti, între un autoturism şi un TIR.

15 aprilie 2021 - Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 29A, la ieşirea din municipiul Botoşani spre Suceava. Accidentul s-a produs ca urmare a faptului că şoferul unui autoturism nu s-a asigurat în momentul efectuării unu viraj la stânga, maşina acestuia fiind lovită violent de un alt autoturism.

11 aprilie 2021 - Două persoane au decedat într-un accident rutier produs în localitatea Filipeşti, judeţul Bacău, în accident fiind implicate două autoturisme.

1 aprilie 2021 - Patru persoane au murit într-un accident rutier produs între localităţile Tutova şi Priponeşti, la ieşirea din judeţul Vaslui spre Galaţi.

23 martie 2021 - Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs între localităţile Cârligu Mic şi Glodeanu Siliştea, din judeţul Buzău.

21 ianuarie 2021 - Trei persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite într-un accident produs pe Drumul Judeţean 246, la ieşirea din localitatea Scânteia, între un autotren şi o maşină.

11 ianuarie 2021 - Trei persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită, într-un accident produs pe Autostrada A1 în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, un autoturism lovind din spate un utilaj de deszăpezire. Evenimentul s-a petrecut pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 270, în condiţii de carosabil umed, fără depuneri de zăpadă şi vizibilitate bună.

(Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel