7 morți și 5 răniți la Răcăciuni. Istoricul accidentelor grave din ultimii doi ani

foto ilustrativ Pixabay
foto ilustrativ Pixabay

Șapte persoane și-au pierdut viața în data de 25 iulie, pe DN2 Bacău - Adjud. Printre morți se numără și doi minori.

„Sunt 12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău - 1 minor şi 4 adulţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. În autoturism erau cinci persoane - 2 adulţi şi 3 minori, iar în microbuz 7 persoane adulte. Au decedat un adult şi doi minori din autoturism şi patru adulţi din microbuz. Autorităţile din Bacău au declanşat planul roşu de intervenţie în urma accidentului, potrivit Agerpres.

În ultimii doi ani, au avut loc mai multe accidente rutiere grave soldate cu victime

23 iulie 2021 - Patru persoane au decedat în urma coliziunii între un SUV şi un TIR, în municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici, intersecţie cu DN 7H.

23 iunie 2021 - Trei persoane au murit într-un accident rutier produs pe DN1/E60, intersecţie cu DC 126, între localităţile Morlaca şi Hodiş.

22 mai 2021 - Două persoane au murit într-un accident produs în municipiul Medgidia, după ce un şofer, de 22 ani, a intrat cu maşina în copacii de la marginea drumului.

18 mai 2021 - Cinci persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN 1, la km 103+900 m Breaza-Nistoreşti, în eveniment fiind implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.

14 mai 2021 - Patru persoane au murit, în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 13, la ieşirea din localitatea braşoveană Rotbav, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism.

26 aprilie 2021 - Două persoane au murit, iar una a fost grav rănită, după ce şoferul autoturismului în care aceştia se aflau a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori. Accidentul s-a petrecut în comuna Baba Ana, jud. Prahova.

19 aprilie 2021 - Două persoane au murit în urma unui accident produs pe DN7, la Călimăneşti, între un autoturism şi un TIR.

15 aprilie 2021 - Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 29A, la ieşirea din municipiul Botoşani spre Suceava. Accidentul s-a produs ca urmare a faptului că şoferul unui autoturism nu s-a asigurat în momentul efectuării unu viraj la stânga, maşina acestuia fiind lovită violent de un alt autoturism.

11 aprilie 2021 - Două persoane au decedat într-un accident rutier produs în localitatea Filipeşti, judeţul Bacău, în accident fiind implicate două autoturisme.

1 aprilie 2021 - Patru persoane au murit într-un accident rutier produs între localităţile Tutova şi Priponeşti, la ieşirea din judeţul Vaslui spre Galaţi.

23 martie 2021 - Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs între localităţile Cârligu Mic şi Glodeanu Siliştea, din judeţul Buzău.

21 ianuarie 2021 - Trei persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite într-un accident produs pe Drumul Judeţean 246, la ieşirea din localitatea Scânteia, între un autotren şi o maşină.

11 ianuarie 2021 - Trei persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită, într-un accident produs pe Autostrada A1 în zona localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, un autoturism lovind din spate un utilaj de deszăpezire. Evenimentul s-a petrecut pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 270, în condiţii de carosabil umed, fără depuneri de zăpadă şi vizibilitate bună.

29 septembrie 2020 - Două persoane au murit şi alte cinci au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate un TIR, un autobuz şi un microbuz pe DN 28 (DE 583) Iaşi - Târgu Frumos, în zona localităţii Leţcani, fiind activat planul roşu de intervenţie.

9 iulie 2020 - Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite într-un accident de circulaţie produs între localităţile Zăuan şi Ip din judeţul Sălaj. Toate cele opt victime au fost încarcerate, la faţa locului intervenind câte o autospecială de la Garda de Pompieri Nuşfalău şi Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei, o autospecială de descarcerare şi 11 ambulanţe. A fost activat Planul roşu de intervenţie.

6 iunie 2020 - Trei persoane au murit într-un accident ce a avut loc pe E70, între localităţile Văceni şi Vităneşti, din judeţul Teleorman, iar o a patra a fost grav rănită. Accidentul, în care au fost implicate patru autovehicule, s-a produs după ce un şofer ar fi ieşit din coloană şi a intrat în coliziune frontală cu o autospecială.

29 mai 2020 - Trei persoane au murit, între care şi un copil în vârstă de un an, într-un accident rutier care s-a produs pe drumul E 581, între localităţile Berheci şi Ireasca, din judeţul Galaţi, între un autoturism şi o autoutilitară de 7,5 tone.

14 martie 2020 - Patru persoane au murit în urma unui accident rutier care a avut loc pe DE 581, în apropierea municipiului Bârlad. În accident au fost implicate un autoturism şi o căruţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel