Accident în Alba - FOTO. Trafic rutier îngreunat

foto ziarulunirea.ro
foto ziarulunirea.ro

Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate. Traficul este îngreunat. 

Un accident rutier a avut loc joi, 24 iunie, în municipiul Alba Iulia, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Potrivit IPJ Alba, traficul este îngreunat pe Bulevardul Republicii, în urma unui accident rutier.

Din primele informații este vorba despre coliziunea unui autoturism cu un stâlp de electricitate, rezultând o victimă rănită ușor. Detașamentul de Pompieri din Alba Iulia a intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI în cazul evenimentului rutier. Au fost alocate o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o autoutilitară pentru descarcerare și o ambulanță SAJ, scrie ziarulunirea.ro.

Un eveniment rutier grav s-a produs și-n București, acolo unde o butelie de oxigen a explodat într-o mașină. Doi tineri de 26 și 27 de ani sunt victimele evenimentului rutier. Unul dintre ei a fost resuscitat la fața locului, după ce a intrat în stop cardio-respirator, dar eforturile medicilor au fost zadarnice. Tânărul a murit. A doua victimă a fost dusă la spital, dar este conștient. 

”Tânarul care a fost în stare de inconștiență a decedat. Cel de al doilea a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă” a anunțat ISU București Ilfov. 

Vezi aici mai mult: Explozie într-o mașină, în București. Tânărul resuscitat la fața locului A MURIT

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Dej s-a sinucis, la două săptămâni după ce a provocat un accident. Acesta a fost găsit spânzurat, marți seara. Accidentul a avut loc pe 12 iunie. Bărbatul a intrat cu autoturismul într-o mașină parcată. Din fericire, nu au existat victime, dar în urma testului cu aparatul etilotest s-a dovedit că bărbatul avea o concentrație de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a întocmit dosar penal. Marți, reprezentanții IPJ CLUJ au transmis că bărbatul a fost găsit spânzurat într-o anexă din curtea casei sale. “La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 18.20, poliţiştii Secţiei 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizaţi cu privire la faptul într-o anexă gospodărească din comuna Vad, a fost găsită o persoană decedată prin spânzurare. La faţa locului, s-a stabilit identitatea acestuia, un bărbat de 52 de ani, din comuna Vad. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii”, au transmis reprezentanții IPJ CLUJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel