Urmărește emisiunea live


O tânără de 22 de ani a orbit după un cocktail băut pe o insulă din Grecia

O femeie a orbit în timpul vacanței pe o insulă din Grecia, după ce a băut un cocktail. Mai mult, băutura i-a afectat grav rinichii, iar aceasta a fost supusă unui transplant renal. 

O femeie care a orbit după ce a băut cocktailuri în timpul unei vacanțe în Grecia se confruntă acum cu o așteptare de trei ani pentru un câine ghid, susțin jurnaliștii de la mirror.co.uk.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, este unul din cele 800 de persoane care așteaptă să primească un animal de companie, special instruit pentru nevăzători. 

Cum s-a întâmplat totul?

Fata și-a pierdut vederea după ce a plecat cu doi prieteni pe insula Zakynthos, în august 2016. În timp ce se afla la un bar, aceasta servise un cocktail ce conținea, vodcă, dar și metanol mortal, o substanță chimică ieftină menită a fi utilizată în antigel, mai spun jurnaliștii de la Mirror. Băutura i-a distrus vederea și i-a afectat rinichii. Barul se află în stațiunea Laganas a insulei, cea mai populară stațiune, cunoscută pentru viața de noapte și barurile întinse pe o stradă de doi kilometri. 

În urmă cu un an de zile, mama tinerei i-a donat un rinichi, iar operația de transplant a fost un succes. Tânăra a continuat optimistă cu viața ei, iar acum lucrează la un cabinet medical, unde este recepționistă, ea încă nerecuperându-și vederea decât parțial. 

Vezi și: 

Muncitor în construcții, spărgător de case. Cum acționa

A pierdut banii la jocurile de noroc, iar apoi a distrus aparatul la care juca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel