Liviu Dragnea, mesaj către președintele Klaus Iohannis

Mesaj inedit al președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, către  președintele Klaus Iohannis, la Scoala de vara a organizatiei de femei a PSD.

Liviu Dragnea a facut o pledoarie pentru dialog, pentru 'pace politica' si 'armistitiu politic' de lunga durata, astfel incat un nou guvern sa nu mai darame de fiecare data ce a facut vechiul guvern.

El le-a spus membrilor PSD ca doreste sa profite de faptul ca presedintele Klaus Iohannis vrea si el un altfel de a face politica si de aceea trebuie folosit.

Citește și:  Liviu Dragnea, mesaj pentru întreaga clasă politică: Nu putem să mai mergem ca până acum

"Îmi doresc foarte mult să intrăm într-o nouă epocă politică. Epoca Traian Băsescu, o epocă a războiului, s-a consumat, suntem într-un moment de inflexiune. Avem un preşedinte care nu pare că-şi doreşte războaie politice cu orice preţ, haideţi să-l folosim, haideţi să-l lăsăm să ne folosească. Sper să înţeleagă şi preşedintele, sper să înţelegem şi noi, liderii de partid şi membrii de partid, că un război politic permanent dus cu orice preţ şi cu mize foarte mici nu face decât să afecteze viitorul acestei ţări", a afirmat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel