Gigi Becali, decis să vorbească despre ce se întâmplă azi în politică

Gigi Becali a anunțat, duminică, după ce l-a botezat pe cel mai mic membru al soților Gabriela Firea şi Florentin Pandele, când va vorbi despre ce se întâmplă azi în politică. 

Finanțatorul echipei Steaua, Gigi Becali, l-a botezat astăzi pe mezinul senatorului PSD Gabriela Firea. Potrivit unor surse citate de România TV, naşul Gigi Becali ar fi plătit 10.000 de lei soborului de preoţi care a oficiat slujba de creștinare pentru fiul cel mic al soţilor Gabriela Firea şi Florentin Pandele.

După slujbă, Gigi Becali a explicat de ce  nu vrea deocamdată să vorbească despre politică. 

"M-am schimbat cu totul. (...) Dansul, dacă-l dansezi de bucurie, nu e păcat, dacă-l dansezi nebunește, este păcat. Orice faci mult este păcat. (...) Eu așa le făceam. Făceam totul maxim. Și m-a dus Dumnezeu frumos acolo la celulă și acolo Dumnezeu m-a învățat aia, aia și de aceea dau slavă Dumnezeu, că m-a dus. Dar atât, că nu vreau mai mult. De aceea nu mai vorbesc de politică, că nu vreau mai mult, mi-a ajunge doi ani. Îmi văd de treaba mea", a declarat Gigi Becali jurnaliștilor prezenți în fața bisericii din Pipera unde a avut loc botezul.

Gabriela Firea, dezvăluiri înainte de botezul lui "Covrigel": Vreau...

Când va vorbi Becali din nou despre politică

"Când o să vină vremea, o să vorbesc eu și despre politică. Dar stau aici să mă întăresc duhovnicește, nu sunt puternic încă. (...) Când o să vină vremea, eu le strâng toate. Și o să vină vremea când voi vorbi și despre ce se întâmplă acum, mult, dar peste 2-3 ani o să vorbesc despre ce se întâmplă acum", a adăugat finanțatorul Stelei.

Pentru slujba de creștinare a micuțului Zian Mihail, mezinul soților Gabriela Firea și Florentin Pandele, Gigi Becali a îmbrăcat un costum alb, cămaşă neagră, cravată albă şi batistă neagră, în timp ce soţia sa, Luminiţa, a ales ţinută de culoare roşie. La slujba religioasă au fost prezente şi mama omului de afaceri, Alexandrina, precum şi fiicele omului de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel