Urmărește emisiunea live


Gabriela Firea, dezvăluiri înainte de botezul lui "Covrigel": Vreau ca fiul meu să fie preot!

Zi importantă în familia senatorului PSD, Gabriela Firea, și a primarului din Voluntari, Florentin Pandele. Ultimul lor născut este astăzi botezat, nași fiind Gigi Becali și soția sa, iar mămica micuțului a dezvăluit ce carieră și-ar dori să urmeze acesta la maturitate.

Cu puțin timp înainte de a-și boteza ultimul născut, Gabriela Firea și Florentin Pandele au răspuns la câteva întrebări puse de jurnaliștii prezenți la eveniment.

Întrebată dacă micuțul este cuminte, senatorul PSD a precizat: "Nu pot să spun că este cel mai cuminte copil din țară, este ca orice alt copil din țară la această vârstă". 

Cel de-al doilea copil al cuplului Fire-Pandele va purta numele Zian Mihail, Zian fiind și prenumele pe care l-a primit după naştere părintele Arsenia Boca. Întrebată dacă și numele îi va purta noroc, Gabriela Firea a replicat: "Sunt convinsă. Părintele Arsenie Boca este alături și de el, și de noi, și de voi și de toți românii". 

Tot duminică, în fața Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Pipera unde micuțul va fi botezat, senatorul PSD a răspuns și întrebării privind cariera care i-ar plăcea să o urmeze Zian: "Preot", precizând însă că nu știe dacă și el va dori asta sau dacă va avea har.

Cuplul Firea-Pandele nu are emoții nici în privința darului pe care "Covrigel", așa cum a fost numit bebelușul încă de când era în burtica mamei, îl va primi de la nașul de botez, Gigi Becali.

"E o surpriză. Sunt convins că îi va face un cadou lui Covrigel cum i-a făcut și lui Țari, mai mult decât interesant", a explicat Florentin Pandele, în timp, ce Gabriela Firea consideră că cel mai minunat dar este faptul că îi este naș de botez. "Cel mai important cadou este că îl creștinează, că îl ține în brațe în fața altarului la Sfânta Taină a Botezului", a declarat senatorul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel