Alina Gorghiu: Victor Ponta este pe ultima sută de metri în privinţa carierei sale de prim-ministru

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbește, într-o declarație la RFI, despre  o "noapte a cuţitelor lungi în PSD, vizaţi fiind Victor Ponta şi apropiaţii lui". Aceasta a anunțat că liberalii au strâns circa 200.000 de semnături pentru demisia lui Victor Ponta de le șefia Guvernului.

Pentru Alina Gorghiu, retragerea lui Victor Ponta de la şefia PSD "n-a fost nici gând un gest de onoare, aşa cum doreşte domnia sa să-l împacheteze. Demisia domnului Ponta de la şefia PSD, ca unică reacţie la problema sa juridică din păcate este ca o operaţie la un picior greşit, pentru că pe cetăţeni şi pe partenerii noştri internaţionali, inclusiv pe noi, ca Opoziţie, ne preocupă prea puţin dacă domnul Ponta mai este sau nu preşedinte al PSD-ului. Problema reală este dacă domnia sa continuă sau nu să fie prim-ministru al României (...). Cu siguranţă, va veni curând şi o noapte a cuţitelor lungi în PSD, vizaţi fiind Victor Ponta şi apropiaţii lui".

Citește și: Reuniune de urgență la PSD. În 22 iulie, se decide cine conduce partidul

Co-preşedintele PNL anunţă că liberalii au strâns 200 de mii de semnături pentru demisia lui Victor Ponta, un demers simbolic, fără valoare juridică, după cum precizează Gorghiu: "Noi sperăm ca la începutul lunii septembrie să avem un milion de semnături strânse. Numărul exact va fi nerelevant. Important pentru noi este să reuşim să comunicăm populaţiei din România, electoratului din România care sunt obiectivele noastre şi de ce ne încăpăţânăm, aşa cum spune Victor Ponta, să îi cerem demisia".

Alina Gorghiu se arată convinsă că Victor Ponta este "pe ultima sută de metri" în privinţa carierei sale de premier. "Speranţa mea este că acest Guvern are o viaţă foarte scurtă. N-aş vrea să fac acum apel la o dată şi vă spun septembrie, octombrie, sfârşitul lunii august, nu ştiu, dar am convingerea că premierul Ponta este pe ultima sută de metri în privinţa carierei sale de prim-ministru".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel