ZODII cu o inimă de aur

Rodica Mitu / 26 ian 2018 / 18:55 Salveaza PDF Comentarii

Printre cei hărăziți de astre cu un suflet de aur se numără trei semne zodicale.

Taur

Femeia Taur e înțelegătoare, oferă încredere și fidelitate. Te poți baza pe un astfel de om. Se dedică 100% relației pe care o are și tratează cu seriozitate orice problema apare, așa încât să îi găsească rapid o rezolvare și să restabilească liniștea și armonia. Va fi mereu aproape la nevoie și își va oferi umărul celor care vor să plângă pe el. Nu e capabilă să facă niciun rău nimănui.

Rac

E o prezența interesantă, carismatică și foarte altruistă, astfel că, atunci când va putea, își va oferi sprijinul, așa încât și cel de lângă ea să ajungă cât mai sus. Pune mare preț pe valorile morale. Are o inima uriașă.

Pești

Cei născuți în această zodie se gândesc mai degrabă la binele celorlalți decât la al lor. Adoră să facă gesturi de noblețe și să își exprime afecțiunea. Au o fire liniștită, care e o adevărată sursă de inspirație pentru cei din jur. Sunt responsabili și fac totul cu cap.

[citeste si] 

Suferă alături de ceilalți și sunt extrem de toleranți, lucru care nu se mai întâlnește atât de des, potrivit ele.ro. Sunt oameni frumoși și foarte speciali în inimile celor care îi cunosc.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28