ZODII cu noroc colosal în februarie. Ce prevăd astrele

Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești

Ultima lună de iarnă, februarie, va veni cu surprize pentru toți nativii. Unii, însă, se vor numără printre cei mai norocoși.

Fecioară

Vei avea parte de câștiguri financiare nesperate. Practic, e vorba despre niște bani care apar din senin, nu știi nici tu cum și de unde, și care îți vin mănușă, pentru că ajunsesesi de ceva vreme la fundul sacului. Vor apărea în viața ta și persoane care îți vor oferi ajutorul pe plan profesional.  

Săgetător

În primele zile ale lunii va fi o agitație continuă la locul de muncă, însă rezultatele efortului se vor vedea după data de 10 februarie, când este posibil să apară o mărire de salariu sau o promovare. Vei face o serie de schimbări care te vor ajută să prosperi și mai mult. 

[citeste si] 

Vărsător

Emoțiile fluturașilor în stomac vor atinge cote pe care nu le-ai mai simțit de câteva luni, potrivit ele.ro. Ai parte și de o ascensiune financiară în această lună. Munca ta ajunge la urechile unor persoane interesate de activitatea ta, vei câștiga prestigiu. Vei obține venituri sigure și certitudine pe planul carierei, astfel că îți vei asigura un trăi liniștit cel puțin o bună bucată de vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel